Een Apparaat Vinden Met De Android-afstandsbediening

Inhoudsopgave:

Een Apparaat Vinden Met De Android-afstandsbediening
Een Apparaat Vinden Met De Android-afstandsbediening

Video: Een Apparaat Vinden Met De Android-afstandsbediening

Video: Een Apparaat Vinden Met De Android-afstandsbediening
Video: how to remotely control android phone 2024, Mei
Anonim

Als uw smartphone of tablet verloren of gestolen is, kunt u proberen het apparaat te vinden met de Android-afstandsbediening. Het is belangrijk dat deze optie vooraf is geactiveerd. Alleen dan kun je het apparaat op de kaart volgen.

Kan apparaat vinden met Android-afstandsbediening
Kan apparaat vinden met Android-afstandsbediening

instructies:

Stap 1

Om uw apparaat op elk moment te kunnen vinden met behulp van de Android-afstandsbediening, moet u vooraf de optie "Android-afstandsbediening" activeren. Hiervoor moet u een actief Google-account op uw smartphone of tablet hebben. U kunt zich registreren in het instellingenmenu. Ga dan verder met de volgende stap.

Stap 2

Ga naar het hoofdmenu "Google Instellingen" en selecteer "Beveiliging". Ga naar het gedeelte "Android Remote Control" en activeer vervolgens de opties voor zoeken op afstand, evenals, indien gewenst, blokkering op afstand. Houd er rekening mee dat u uw apparaat alleen kunt vinden met de Android-afstandsbediening als u toegang tot geodata opent. Scroll hiervoor naar beneden in het instellingenmenu en voer "Locatie" in om geolocatie in te schakelen.

Stap 3

Na het activeren van de benodigde instellingen zijn er verschillende manieren om de locatie van het apparaat te bepalen met behulp van Android Remote Control. Bijvoorbeeld via een internetbrowser door in te loggen op android.com/devicemanager - hier ziet u de functie om de geschatte locatie van het apparaat op de kaart weer te geven.

Stap 4

Een andere manier is om een speciale Android-app voor afstandsbediening te installeren. Hier moet u inloggen op uw Google-account met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Selecteer vervolgens het gewenste apparaat uit de voorgestelde, waarna u de geschatte locatie op de kaart kunt volgen. Tegelijkertijd heeft u naast het lokaliseren van uw telefoon of tablet ook de mogelijkheid om het apparaat op afstand te vergrendelen, een geluidssignaal in te schakelen of alle persoonlijke gegevens ervan te verwijderen. Houd er rekening mee dat de gegevens over de huidige locatie van het apparaat alleen voor het huidige moment worden weergegeven en in de toekomst niet worden opgeslagen.

Aanbevolen: