Hoe U Gratis Een Persoon Kunt Vinden Met Behulp Van Het MTS-nummer

Inhoudsopgave:

Hoe U Gratis Een Persoon Kunt Vinden Met Behulp Van Het MTS-nummer
Hoe U Gratis Een Persoon Kunt Vinden Met Behulp Van Het MTS-nummer

Video: Hoe U Gratis Een Persoon Kunt Vinden Met Behulp Van Het MTS-nummer

Video: Hoe U Gratis Een Persoon Kunt Vinden Met Behulp Van Het MTS-nummer
Video: Skip Trace For Free - Find Person By Phone Number, By Address, By Name, and more. 2024, Maart
Anonim

Heel vaak doen zich situaties voor waarin u een persoon gratis moet vinden met behulp van het MTS-nummer. Als u de operator kent waarop de abonnee is aangesloten en zijn nummer, zal het vrij eenvoudig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

U kunt een persoon gratis vinden op MTS-nummer
U kunt een persoon gratis vinden op MTS-nummer

instructies:

Stap 1

Kijk naar de eerste paar cijfers van het nummer. Het is een speciale operatorcode die verschilt afhankelijk van de regio waarin deze is geregistreerd. Zo kunt u een abonnee gratis vinden op het mts-telefoonnummer om erachter te komen uit welke stad hij komt. Bekijk de volledige lijst met operatorcodes op de officiële website.

Stap 2

Vraag een database met MTS-telefoonnummers aan door contact op te nemen met een van de klantenservicekantoren in uw stad. Dit moet natuurlijk alleen gebeuren als u aan de hand van de operatorcode hebt vastgesteld dat de abonnee zich in de buurt van uw woonplaats bevindt. Dit soort informatie wordt simpelweg niet verstrekt. U moet communiceren of een dwingende reden bedenken: Gratis met behulp van ondersteuning.

Stap 3

Zoek hulp van gebruikers van sociale media. Besteed speciale aandacht aan de nieuwsgroepen van de stad die u zoekt. Meestal bevatten ze speciale onderwerpen waarin je gratis een persoon kunt zoeken met behulp van het MTS-nummer. Misschien zijn er in de groep vrienden of familieleden die je kunnen helpen. Als alternatief kunt u de groepsadministratie vragen om een opvallende aankondiging op de homepage te plaatsen.

Stap 4

Zoek uw telefoonnummer via zoekmachines. Vaak laten mensen advertenties achter op verschillende sites en laten ze alleen berichten achter waarin hun gegevens worden vermeld voor feedback. Bovendien, als een abonnee bijvoorbeeld een eigen bedrijf heeft, heeft hij meestal ook zijn eigen website, waardoor u ook gratis een persoon kunt vinden die het MTS-nummer gebruikt.

Stap 5

Bel gewoon het nummer dat u kent en stel uzelf voor aan de abonnee, bijvoorbeeld een medewerker van de sociale enquêtedienst, technische ondersteuning van de operator, enz. Als u informatie wilt weten over een abonnee op het werk of om een fraudeur aan het licht te brengen, stel uzelf dan gerust voor met uw naam en vraag hem om de informatie die u nodig heeft. Als een persoon zich echt ergens schuldig aan maakt, maar weigert met u te communiceren, kunt u een verklaring schrijven aan wetshandhavingsinstanties.

Aanbevolen: