Een Simkaart Uit Een Apparaat Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Simkaart Uit Een Apparaat Verwijderen
Een Simkaart Uit Een Apparaat Verwijderen

Video: Een Simkaart Uit Een Apparaat Verwijderen

Video: Een Simkaart Uit Een Apparaat Verwijderen
Video: How to INSERT / REMOVE a SIM card in various MOBILE CELL PHONES 2024, April
Anonim

In feite is een simkaart een miniatuurcomputer met een microprocessor, die wordt bestuurd door opdrachten die worden verzonden door op de knoppen op het toetsenbord van de telefoon te drukken. Met dit apparaat kunt u ook uw telefoon identificeren. Met zijn hulp krijgt de abonnee de mogelijkheid om te bellen, berichten te verzenden en ontvangen en aanvullende diensten te gebruiken. Zoals elk apparaat kan de kaart breken. Daarnaast moet deze soms vervangen worden. Het antwoord op de vraag hoe je een simkaart verwijdert, hangt af van het type telefoon.

Een simkaart uit een apparaat verwijderen
Een simkaart uit een apparaat verwijderen

instructies:

Stap 1

De set Apple-smartphones: iPhone en iPad bevat een speciaal hulpmiddel voor het verwijderen van de simkaartlade. Als laatste redmiddel, als het niet bij de hand is, vervang het dan door een gewone paperclip. Om dit te doen, moet je het ene uiteinde ervan losmaken. Zoek een klein gaatje aan de bovenkant van de iPhone en steek de punt van een paperclip of een speciale sleutel erin, druk lichtjes - de simkaart valt uit de telefoon.

Stap 2

Om de simkaart uit de iPad te verwijderen, plaatst u de smartphone op het voorpaneel. Zoek het gat in het zijpaneel en plaats het gereedschap voor het uitwerpen van de simkaart erin onder een hoek van ongeveer 45 graden. Steek het gereedschap er helemaal in - de lade zal gedeeltelijk uitschuiven, trek hem helemaal uit en verwijder de kaart.

Stap 3

Schakel de simkaart uit voordat u deze uit een gewone telefoon verwijdert. Een aparte schakelknop is alleen beschikbaar voor Nokia-modellen. Ontgrendel je telefoon en druk op deze knop, die zich meestal aan de bovenkant bevindt. Telefoons van andere fabrikanten gaan uit als je de knop ingedrukt houdt, waarop een rode handset te zien is.

Stap 4

Verwijder de achterkant van de telefoon. Er zit een batterij onder. Trek het voorzichtig met uw vinger naar buiten. Onder de batterij ziet u een simkaart die aan de sleuf is bevestigd. Het is op verschillende manieren bevestigd, onderzoek zorgvuldig het bevestigingsapparaat om het niet te beschadigen bij het verwijderen van de simkaart. Soms gebruiken de telefoons klemframes, roosters. Bepaal visueel hoe de vergrendeling wordt verwijderd en verwijder de simkaart.

Aanbevolen: