Een Telefoon Vinden Met Behulp Van GPS

Inhoudsopgave:

Een Telefoon Vinden Met Behulp Van GPS
Een Telefoon Vinden Met Behulp Van GPS

Video: Een Telefoon Vinden Met Behulp Van GPS

Video: Een Telefoon Vinden Met Behulp Van GPS
Video: How To Track A Cell Phone Location For Free 2021! 2024, April
Anonim

U kunt een trackerprogramma installeren op een smartphone die is uitgerust met een GPS-ontvanger. Daarna kan, op voorwaarde dat het programma draait, de locatie worden bepaald vanaf een computer die is verbonden met internet.

Een telefoon vinden met behulp van GPS
Een telefoon vinden met behulp van GPS

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de telefoon tegen een onbeperkt tarief is verbonden met internet, dat het toegangspunt (APN) correct is geconfigureerd - de naam begint met het woord internet, niet wap, en dat er een simkaart is gekocht in die regio, waarin het apparaat moet worden gebruikt. Houd er rekening mee dat het het meest raadzaam is om een smartphone met ingebouwde GLONASS- of GPS-ontvanger als tracker te gebruiken, aangezien een telefoon met alleen Java een enkele taak is en een externe navigatie-ontvanger onhandig is om altijd bij je te hebben.

Stap 2

Installeer een trackerprogramma op je telefoon dat geschikt is voor het besturingssysteem. Bijvoorbeeld voor Symbian - My World GPS Tracker (fabrikant - JasperGoes), voor Android - Live GPS Tracker, voor Windows Mobile en Windows Phone 7 - TrackMe. Download het programma alleen van de website van de ontwikkelaar of van de officiële app store, anders kan het frauduleus blijken te zijn. Start de applicatie en maak vervolgens een account aan op de server. Afhankelijk van welk programma je hebt gekozen, kan de registratie worden uitgevoerd via de interface die erin is ingebouwd of via de website. In het tweede geval ziet u een link ernaartoe in de tooltip of start de browser automatisch. Zorg ervoor dat u tijdens de registratie een complex wachtwoord bedenkt. Als u uw kind in de gaten wilt houden, geef hem dan geen inloggegevens door. Het volgen van de bewegingen van volwassen gezinsleden is alleen mogelijk met hun toestemming.

Stap 3

Zoek het item in de programma-instellingen waarmee u de kring van personen kunt definiëren die de beweging van de telefoon kunnen volgen. Selecteer de optie waarbij dit alleen kan worden gedaan door de persoon die de site is binnengekomen onder de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u hebt aangemaakt. Configureer het programma ook zo dat wanneer u uw smartphone opnieuw start, deze automatisch start en het netwerk binnengaat. Log vanaf een computer in op uw account op de site en breng het apparaat naar het venster. Zorg ervoor dat de locatie correct wordt weergegeven. Houd er rekening mee dat als uw telefoon verloren of gestolen is, het trackerprogramma mogelijk niet helpt, omdat aanvallers deze kunnen detecteren en sluiten. Een kind dat niet door zijn ouders in de gaten wil worden gehouden, kan hetzelfde doen, dus het is belangrijk om hem uit te leggen dat dergelijk toezicht noodzakelijk is voor zijn eigen veiligheid.

Aanbevolen: