Hoe De Locatie Van Een Beeline-abonnee Te Bepalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Locatie Van Een Beeline-abonnee Te Bepalen?
Hoe De Locatie Van Een Beeline-abonnee Te Bepalen?

Video: Hoe De Locatie Van Een Beeline-abonnee Te Bepalen?

Video: Hoe De Locatie Van Een Beeline-abonnee Te Bepalen?
Video: 50cc Motovlogs: how much are 50cc mopeds? Beeline tapo rs 2024, April
Anonim

Als u de locatie van een Beeline-abonnee moet vinden, dan kunt u dit doen dankzij een speciale service. Om te zoeken heeft u alleen het telefoonnummer nodig van de persoon die u zoekt. Houd er rekening mee dat deze service ook beschikbaar is voor klanten van andere bedrijven (MTS en MegaFon).

Hoe de locatie van een Beeline-abonnee te bepalen?
Hoe de locatie van een Beeline-abonnee te bepalen?

instructies:

Stap 1

Sluit deze aan voordat u de service gebruikt. Hiervoor stelt de telecomoperator "Beeline" een gratis nummer 06849924 ter beschikking. Na het activeren van de dienst kunt u verzoeken versturen om andere abonnees te zoeken. Het verzoek zelf wordt als volgt verzonden: bel een sms met de letter L en stuur deze naar het verkorte nummer 684. De kosten van het gebruik van de service zijn twee roebel en vijf kopeken.

Stap 2

Als u zich in het dekkingsgebied van het MegaFon-netwerk bevindt, gebruik dan een van de twee voorgestelde zoekservices voor abonnees. De eerste is exclusief ontworpen voor kinderen en ouders en is daarom alleen beschikbaar in bepaalde tarieven, namelijk: "Smeshariki" en "Ring-Ding". Overigens kan de lijst met dergelijke tarieven in de loop van de tijd veranderen. Bezoek dus soms de officiële website van het bedrijf en ontvang actuele informatie over de servicevoorwaarden.

Stap 3

Een andere methode is universeel; het is beschikbaar voor alle MegaFon-klanten. Om de zoekopdracht te gebruiken, gaat u naar de servicesite locator.megafon.ru of belt u 0888. Houd er rekening mee dat wanneer u de coördinaten van de locatie via de site ontvangt, u een kaart ontvangt waarop ze worden aangegeven. Daarnaast kan een verzoek om een persoon te zoeken worden verzonden via het USSD-nummer * 148 * (abonneenummer) #. Geef het nummer alleen op via +7. Elke keer kost de service de abonnee 5 roebel.

Stap 4

In het MTS-dekkingsgebied kunt u ook gebruikmaken van de Locator-service. Hiervoor dient u een aanvraag te sturen naar het nummer 6677. Geef in de aanvraagtekst het nummer van de abonnee die u zoekt en diens naam aan. De huiszoeking zal echter niet mogelijk zijn als de gezochte persoon daar geen toestemming voor geeft. Pas na bevestiging zal de operator u de coördinaten van zijn locatie sturen. De kosten van een verzonden bericht bedragen ongeveer 10 roebel.

Aanbevolen: