Hoe De Locatie Te Achterhalen Aan De Hand Van Het Megafon-telefoonnummer

Inhoudsopgave:

Hoe De Locatie Te Achterhalen Aan De Hand Van Het Megafon-telefoonnummer
Hoe De Locatie Te Achterhalen Aan De Hand Van Het Megafon-telefoonnummer

Video: Hoe De Locatie Te Achterhalen Aan De Hand Van Het Megafon-telefoonnummer

Video: Hoe De Locatie Te Achterhalen Aan De Hand Van Het Megafon-telefoonnummer
Video: How to track anyone's phone location without them knowing! This was used on me😱 2024, Mei
Anonim

Vaak moeten mobiele gebruikers niet alleen contact opnemen met deze of gene abonnee, maar ook de locatie bepalen aan de hand van het Megafon-telefoonnummer. Deze mobiele operator biedt gebruikers volop mogelijkheden om zoekopdrachten uit te voeren.

Hoe de locatie te achterhalen aan de hand van het Megafon-telefoonnummer
Hoe de locatie te achterhalen aan de hand van het Megafon-telefoonnummer

instructies:

Stap 1

Gebruik de "Navigator"-service, waarmee u de locatie kunt bepalen aan de hand van het Megafon-telefoonnummer. U kunt niet alleen zien waar uw vrienden en familieleden zich nu bevinden, maar ook hun coördinaten op een elektronische kaart bekijken. Bovendien kunt u met deze Megafon-service de locatie van MTS-abonnees bepalen. U kunt het gebruiken via sms, USSD-verzoeken of de website van de operator.

Stap 2

Activeer de "Navigator" -service om de locatie van Megafon-abonnees te bepalen door * 140 # te kiezen of door het woord REG naar het korte nummer 1400 te sturen. De dagelijkse abonnementskosten bedragen 3 roebel. De kosten van één verzoek zijn 5 roebel.

Stap 3

Voeg de beller toe aan uw zoeklijst om de locatie te bepalen op Megafon-telefoonnummer. Stuur hiervoor een SMS-bericht met het abonneenummer in internationaal formaat naar 1400. Houd er rekening mee dat de locatie van de Megafon-abonnee alleen met zijn toestemming kan worden gevonden. De abonnee ontvangt een speciaal verzoek van de "Navigator" naar zijn telefoon, waarnaar hij het woord "JA" moet sturen. Op deze manier kunt u aan de gemaakte lijsten de abonnees toevoegen waarvan u de locatie het vaakst nodig heeft.

Stap 4

Probeer ook de locatie te bepalen aan de hand van het Megafon-telefoonnummer door te bellen naar 0888. De telefoniste zal u antwoorden. Vertel hem de achternaam, voornaam en patroniem van de abonnee, zijn nummer. Na enige tijd, nadat de toestemming voor het verlenen van de dienst is ontvangen, worden de coördinaten van de abonnee naar u verzonden in de vorm van een sms-bericht. U kunt de locatie ook snel bepalen aan de hand van het Megafon-telefoonnummer met behulp van de handige site locator.megafon.ru.

Stap 5

Je kunt erachter komen waar de Megafon-abonnee zich bevindt, zelfs in roaming. Bepaal de locatie van een persoon uit de gemaakte lijst met behulp van de meldingsfunctie van het betreden / verlaten van het opgegeven gebied. U kunt ook uw eigen definitieschema instellen met behulp van USSD- en sms-commando's, websites, evenals via de MegaFon-Yandex. Maps-toepassing. Het is mogelijk om de locatie te bepalen aan de hand van het Megafon-telefoonnummer op de kaart van Rusland als deze zich binnen het dekkingsgebied van het netwerk bevindt. Tegelijkertijd wordt bij roaming betaald voor GPRS-verkeer tegen de overeenkomstige tarieven.

Aanbevolen: