Geld Overmaken Van De Ene Naar De Andere Operator

Inhoudsopgave:

Geld Overmaken Van De Ene Naar De Andere Operator
Geld Overmaken Van De Ene Naar De Andere Operator

Video: Geld Overmaken Van De Ene Naar De Andere Operator

Video: Geld Overmaken Van De Ene Naar De Andere Operator
Video: Online geld overmaken | Digitaal Bankieren: Hoe werkt het | ING 2024, Mei
Anonim

Het zou ongetwijfeld handig zijn als het geld op de rekening bij de ene exploitant zou kunnen worden overgemaakt naar de rekening van een andere. Dit is echter voorlopig niet mogelijk. Maar het is heel goed mogelijk om binnen één netwerk geld van het ene nummer naar het andere over te schrijven. Gebruik gewoon de "Mobile Transfer"-service.

Hoe geld van de ene naar de andere operator over te maken?
Hoe geld van de ene naar de andere operator over te maken?

instructies:

Stap 1

Het wordt aan zijn abonnees verstrekt door de operator "Megafon". Deze service vereist geen speciale activering, u kunt deze op elk moment gebruiken. Toegegeven, er is een nummer waarmee je de "Mobile Transfer" op je telefoon kunt blokkeren: stuur gewoon een sms-bericht met de tekst "2" naar het gratis nummer 3311. Als je na een tijdje de verbinding opnieuw nodig hebt, moet u deze verbinden door een bericht "1" te sturen op hetzelfde nummer 3311.

Stap 2

Om de overboeking zelf te verzenden, moet u eerst een USSD-verzoek sturen naar het nummer * 133 * overboekingsbedrag * telefoonnummer van de abonnee # (trouwens, het nummer wordt aangegeven na 7). Nadat je het hebt verzonden, ontvang je een bericht met de daarin opgenomen unieke code (die de betaling bevestigt). het moet worden opgegeven bij het typen van de opdracht

* 109 * betalingsbevestigingscode #. Zodra de procedure is voltooid, ontvangt u een sms-melding. dat de betaling is gelukt. De kosten van "Mobile Transfer" bedragen vijf roebel.

Stap 3

Houd er rekening mee dat niet alle abonnees van tariefplannen deze service kunnen gebruiken, "Mobile Transfer" kan beperkingen hebben. Als uw tariefplan bijvoorbeeld "Licht" is, moet u voordat u een overschrijving doet uw rekeningsaldo controleren (het moet minstens 160 roebel inclusief btw zijn).

Stap 4

De mobiele operator "Beeline" heeft ook een "Mobile Transfer"-service. Maar om het saldo van een andere abonnee aan te vullen met geld van uw account, moet u eerst een aanvraag indienen en vervolgens de overdracht bevestigen. U kunt als volgt een aanvraag verzenden: kies het USSD-commando * 145 * abonneenummer * overboekingsbedrag # en druk op de belknop. Vergeet niet dat het nummer moet worden opgegeven in een tiencijferig formaat, dat wil zeggen zonder 8 of +7. Het betalingsbedrag moet eruitzien als een geheel getal in de valuta die op uw tarief staat (in roebels of dollars).

Stap 5

Geld overmaken is ook mogelijk in "MTS", echter heeft de dienst daar een andere naam. Abonnees van deze operator kunnen de "Directe overschrijving" gebruiken, met twee van zijn opties: ofwel het saldo van een andere persoon één keer opwaarderen (7 roebel wordt voor elk van de rekening afgeschreven), of het saldo regelmatig opwaarderen (in dit geval, hoeft u alleen het nummer van de abonnee toe te voegen aan wie uw vertalingen automatisch zullen toekomen). Voor een eenmalige opbouw van geld, belt u * 111 * het telefoonnummer van de abonnee in elk formaat * bedrag (van 1 tot 300) # op uw mobiele nummer. Voor regelmatige aanvulling, stuur een verzoek * 111 * telefoonnummer van de abonnee in elk formaat * betalingsfrequentie: 1 - dagelijks, 2 - wekelijks, 3 - maandelijks * bedrag #.

Aanbevolen: