Hoe U Op Verschillende Manieren Geld Kunt Overmaken Van Megafon Naar Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe U Op Verschillende Manieren Geld Kunt Overmaken Van Megafon Naar Megafon
Hoe U Op Verschillende Manieren Geld Kunt Overmaken Van Megafon Naar Megafon

Video: Hoe U Op Verschillende Manieren Geld Kunt Overmaken Van Megafon Naar Megafon

Video: Hoe U Op Verschillende Manieren Geld Kunt Overmaken Van Megafon Naar Megafon
Video: Franco Battiato, de grote Italiaanse singer-songwriter, is dood! We groeien op YouTube! 2024, April
Anonim

Velen zijn een situatie tegengekomen waarin een goede vriend, kennis of familielid vraagt om dringend geld over te maken van Megafon naar Megafon, maar er is geen terminal of communicatiecentrum in de buurt. Voor dergelijke gevallen heeft de operator speciale diensten geleverd waarmee u snel geld van uw rekening kunt overboeken naar het nummer van een andere abonnee die klant is van hetzelfde mobiele netwerk. Ze verschillen allemaal in de overschrijvingsmethode, de commissie die in rekening wordt gebracht en de geldlimieten, waardoor de abonnee de meest optimale optie kan kiezen.

Hoe u op verschillende manieren geld kunt overmaken van Megafon naar Megafon
Hoe u op verschillende manieren geld kunt overmaken van Megafon naar Megafon

Geld overmaken van telefoon naar telefoon Megafon: "Mobile Transfer"-service

Als u geld van Megafon naar Megafon moet overboeken om de rekening van een vriend of familielid aan te vullen, dan kunt u de eenvoudigste en snelste manier gebruiken: de Mobile Transfer-service. Om dit te doen, moet u:

1. controleer het saldo van uw nummer door * 100 # in te toetsen om er zeker van te zijn dat u geld op uw rekening heeft staan. Het is onmogelijk om een overboeking uit te voeren als de rekening minder dan 30 roebel over heeft.

2. kies de USSD-opdracht * 133 * het bedrag van de vereiste overboeking * het Megafon-nummer waarnaar u geld moet overmaken #, terwijl het telefoonnummer in elk formaat wordt aangegeven (bijvoorbeeld * 133 * 180 * 9881235271 #).

3. na het verzenden van de opdracht moet een bericht met een unieke code naar de telefoon worden gestuurd, waarin wordt gevraagd de overboeking te bevestigen en het nummer aan te geven waarnaar het verzoek moet worden verzonden. Na het voltooien van deze bewerking zouden beide abonnees een bericht moeten ontvangen dat de overdracht is geslaagd.

Bij het overmaken van geld brengt de Megafon-operator de volgende soorten commissie in rekening:

- 5 roebel van elke overschrijving, ongeacht het bedrag - voor abonnees van het filiaal in Moskou;

- 5-15 roebel (het bedrag hangt af van het overdrachtsbedrag) - voor abonnees van andere vestigingen;

- 2-6% van het overboekingsbedrag - als u geld moet overboeken tussen Megafon-filialen of een abonnee van een andere operator.

Het is mogelijk om geld over te maken van Megafon naar Megafon op het grondgebied van Rusland naar alle nummers, behalve zakelijke nummers. Ook kunnen rechtspersonen en abonnees die zich op het kredietvereffeningssysteem bevinden geen gebruik maken van de "Mobiele Overboeking".

Er zijn ook beperkingen op het bedrag van de overdracht:

- de minimale betaling is 1 roebel;

- eenmalige maximale betaling - 500 roebel voor nummers van één filiaal (maar niet meer dan 5000 roebel gedurende de maand) en 5000 roebel voor klanten van verschillende filialen en abonnees van andere telecomoperators (maar niet meer dan 15000 roebel gedurende de maand).

De Megafon-operator mag maximaal 5 geldoverboekingen per dag uitvoeren.

Met behulp van de "Mobile Transfer" -service kan elke abonnee geld overmaken van Megafon naar Megafon, omdat deze service standaard is verbonden en alleen in sommige regio's van Rusland nodig is om deze te bestellen. Stuur hiervoor een gratis sms naar het nummer 3311 met de tekst "1".

Megafon: geld overmaken van nummer naar nummer - "Money transfer" service

Een andere betaalbare manier om geld over te maken van Megafon naar Megafon is om de Money Transfer-service te gebruiken door een sms te sturen. Hiervoor moet je vanaf je mobiele telefoon een bericht sturen naar het nummer 3116 met de volgende tekst: een tiencijferig telefoonnummer waarnaar je geld wilt overmaken - een spatie - het overschrijvingsbedrag (bijvoorbeeld 9991112345 160).

Met deze methode kunt u geld overmaken naar de nummers van alle operators, niet alleen in Rusland, maar ook in landen die deel uitmaken van het GOS, terwijl de commissie voor de uitgevoerde operatie 8,5% van het over te dragen bedrag is.

De maximale betaling die kan worden gedaan met de Money Transfer-service verschilt aanzienlijk van de bedragen van de vorige methode en is:

- eenmalige overdracht - 5000 roebel;

- dagelijkse overdracht - 15.000 roebel;

- maandelijkse betaling - 40.000 roebel.

Als de geldoverdracht via deze dienst is gedaan, heeft de abonnee die het geld heeft ontvangen het recht om het alleen aan mobiele communicatie uit te geven en kan het niet naar een derde partij worden overgemaakt of op een bankkaart worden opgenomen.

"Geldoverboeking" op de Megafon-website: geld overmaken van rekening naar rekening

Degenen die constant toegang hebben tot internet, kunnen geld overmaken van Megafon naar Megafon met behulp van de service van de officiële website. Dit vereist:

- ga naar het gedeelte over geldoverdrachten op de Megafon-website met behulp van de link money.megafon.ru/transfer/phone;

- toegang aanvragen door een tiencijferig nummer in te voeren in het daarvoor bestemde veld op de pagina die wordt geopend;

- na ontvangst van het wachtwoord in de vorm van een sms-bericht, voer het in de cel in en klik op "Enter";

- geef op de pagina die wordt geopend het betalingsbedrag aan en het nummer van de ontvanger van het geld, bestaande uit tien cijfers, en klik vervolgens op "Geld overmaken".

Na de voltooide operaties wordt het geld binnen enkele minuten naar de geadresseerde overgemaakt. Als commissie zal de exploitant een vergoeding van 8,5% van het over te maken bedrag in rekening brengen.

Aangezien de betaling wordt gedaan in het kader van de Money Transfers-service, zijn de overschrijvingslimieten en -beperkingen identiek aan de voorwaarden beschreven in de vorige methode.

Aanbevolen: