Wat Is Beter - IOS Of Android?

Wat Is Beter - IOS Of Android?
Wat Is Beter - IOS Of Android?

Video: Wat Is Beter - IOS Of Android?

Video: Wat Is Beter - IOS Of Android?
Video: 10 redenen waarom Android beter is dan iOS 🤖 2024, Mei
Anonim

Een van de moeilijkste vandaag de dag is de keuze voor een mobiel apparaat dat aan alle eisen van de gebruiker zou voldoen. Het mobiele platform wordt het belangrijkste criterium. Onder de leiders zijn Apple iOS en Google Android. Deze platforms zijn zeer functioneel, maar elk heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Wat is beter - iOS of Android?
Wat is beter - iOS of Android?

Een gewone gebruiker zal waarschijnlijk niet kijken naar de technische innovaties die het mobiele platform met zich meebrengt. "Megahertz", "gigabytes" en andere technische betekenissen en termen nemen al een secundaire positie in, aangezien de meeste moderne smartphones al behoorlijk krachtig zijn. Daarbij staat de flexibiliteit van het systeem qua instellingen, evenals de beschikbaarheid en beschikbaarheid van verschillende mobiele applicaties voorop.

Met Google Android kunnen gebruikers het systeem snel naar wens opnieuw configureren dankzij de aanwezigheid van geanimeerde schermen, de mogelijkheid om pictogrammen voor applicaties te installeren en meerdere desktops te maken met handige widgets-widgets. Hierdoor kan de gebruiker letterlijk alles wat hij wil naar het startscherm brengen om op elk moment snel de gewenste applicatie te starten of een belangrijk telefoontje te plegen. Het is vermeldenswaard dat multitasking ook heel goed in het systeem is geïmplementeerd. Een druk op de knop is voldoende om via een speciaal menu over te schakelen naar een van de actieve applicaties.

Wat betreft Apple iOS, in de nieuwste versies hebben de ontwikkelaars het platform voor de geest gehaald en hun eigen versie gemaakt van het herconfigureren van het systeem en multitasking. Gebruikers kunnen een breed scala aan opties voor screensavers, achtergronden en systeemgeluiden installeren. Tegelijkertijd zijn deze mogelijkheden in eerste instantie beschikbaar op apparaten, in tegenstelling tot Android, waar er slechts een klein aantal versieringen is en al het andere apart moet worden gedownload. Er is geen speciale knop om te schakelen tussen applicaties in iOS, maar er is een handig hoofdmenu. Als u een toepassing hebt gestart en vervolgens hebt afgesloten, wordt deze de volgende keer dat u deze start op hetzelfde moment geopend als voor het afsluiten. Maar het ontbreken van desktops met de mogelijkheid om hun eigen pictogrammen weer te geven, zal niet alle gebruikers bevallen.

Mediadiensten voor het downloaden van allerlei applicaties en add-ons zijn misschien wel het belangrijkste dat de systemen op dit moment merkbaar anders maakt. De Goggle Play Market op Android en de Apple Store op iOS lijken qua uiterlijk op elkaar, maar het aanbod aan applicaties varieert aanzienlijk. Momenteel ligt het overwicht ten gunste van hun kwantiteit en bruikbaarheid aan de kant van Apple iOS. Eigenaren van apparaten op dit platform vinden een enorme selectie van allerlei betaalde en gratis applicaties en add-ons. Android-gebruikers hebben een veel bescheidener keuze. Niet alle applicaties "draaien" echter even goed op verschillende apparaten. Eigenaren van Apple iPhone hoeven zich daarentegen geen zorgen te maken over het feit dat de geïnstalleerde programma's het hele systeem vertragen of "hangen".

Zo kunnen supporters van een breed scala aan applicaties en instellingen die niet bang zijn voor hoge prijzen en die bij de tijd willen blijven, veilig apparaten kiezen met Apple iOS. Gebruikers met een beperkter budget en de wens om een klassieke interface te hebben waarin alles bij de hand is, zullen meer in de smaak vallen bij Google Android.

Aanbevolen: