Huawei Mate 10: Vlaggenschipreview En Specificaties Met 4 Camera's

Inhoudsopgave:

Huawei Mate 10: Vlaggenschipreview En Specificaties Met 4 Camera's
Huawei Mate 10: Vlaggenschipreview En Specificaties Met 4 Camera's

Video: Huawei Mate 10: Vlaggenschipreview En Specificaties Met 4 Camera's

Video: Huawei Mate 10: Vlaggenschipreview En Specificaties Met 4 Camera's
Video: Huawei Mate 10 обзор добротного смартфона 2024, Mei
Anonim

Huawei Mate 10 is het nieuwe krachtigste vlaggenschip van het Chinese bedrijf Huawei met een goede camera, een ongebruikelijke processor die kunstmatige intelligentie ondersteunt.

Huawei Mate 10: vlaggenschipreview en specificaties met 4 camera's
Huawei Mate 10: vlaggenschipreview en specificaties met 4 camera's

Uitrusting

Het pakket van huawei mate 10 pro bevat een oplader van onze eigen productie van huawei supercharge, een usb-adapter, usb type-c stereoheadset, een beschermhoes en een speciaal gereedschap voor het uitwerpen van een simkaart.

Ontwerp

Huawei mate 10 pro heeft een ontwerp dat lijkt op het vlaggenschip huawei honor 9. Het achterpaneel is gemaakt van glas met een glazen achterkant. Het paneel is bewerkt met behulp van fotograveertechnologie, hierop verschijnen dankzij het lichtspel prachtige optische effecten. Omdat het glas praktisch niet in je handen glijdt, is het erg handig om de smartphone in je handen te houden. De body heeft comfortabele afmetingen, met een 6-inch display is de smartphone niet groter dan andere 5,5-inch mobiele toestellen. Dankzij de smalle bezel rond het scherm is de body niet heel breed, hij oogt dun en sierlijk.

Er is een zwarte rand rond het scherm, maar deze is vrij dun en bederft de algehele look niet. Het glas zelf heeft licht aflopende randen. Boven het scherm zit een event-indicator en een 8 megapixel camera. Alleen het huawei-logo bevindt zich onder het scherm, er zijn geen hardwareknoppen of een vingerafdruksensor.

De vingerafdruksensor bevindt zich aan de achterkant van het toestel, waar deze zich onder de twee camera's bevindt. De lenzen van de camera's puilen iets uit, maar dit doet niets af aan het uiterlijk of het gemak. Er is ook een flitser in de buurt van de camera's.

Aan de zijkanten van het apparaat bevindt zich een slot voor 2 simkaarten van het Nano-Sim-formaat, volume- en aan / uit-toetsen, een extra microfoon en een infraroodzender, die nodig is om de afstandsbediening te emuleren. De luidspreker bevindt zich aan de onderkant. type-c-connector en hoofdmicrofoon.

Verkrijgbaar in 4 kleurvariaties: donkergrijs, blauw, donkerblauw en roze.

Stroom

De Huawei Mate heeft 4 processorkernen: ARM Cortex-A73 en ARM Cortex-A53, die werken op frequenties van respectievelijk 2, 36 GHz en 1, 8 GHz. Afhankelijk van de versie kan 4 tot 6 GB RAM, 64, 128 of 256 GB intern geheugen worden geïnstalleerd. Het systeem van het apparaat wijst ongeveer 20 GB aan ruimte toe voor zijn behoeften en gebruikt ook ongeveer 2 GB RAM.

In benchmarks doet het toestel het goed in vergelijking met toestellen als de Samsung Galaxy Note 8 en Xiaomi Mi Mix2, iets beter dan hun schattingen.

Camera

Beeld
Beeld

De smartphone heeft verschillende camera's - één voor en twee achter. De frontcamera heeft een sensor met een resolutie van 8 megapixels. Ook is er een vaste focus en een diafragma van f/2.0.

De camera's aan de achterzijde hebben een resolutie van 12 en 20 megapixels. Ze hebben een optische stabilisator, digitale zoom, motion capture-functie, achtergrondvervagingsfunctie.

De camera herkent automatisch wat de gebruiker opneemt en past de foto- en video-instellingen dienovereenkomstig aan. U kunt de instellingen handmatig wijzigen in de pro-modus.

Prijs

Prijzen voor een smartphone variëren van 18.580 roebel tot 69.990 roebel. De prijs is afhankelijk van de versie van het model (in een model met een grote hoeveelheid RAM en ingebouwd geheugen zal de prijs hoger zijn), de regio van verkoop en de winkel.

Aanbevolen: