Doogee Shoot 1 - Een Budgetmedewerker Met Een Dubbele Camera: Specificaties, Recensies, Prijs

Inhoudsopgave:

Doogee Shoot 1 - Een Budgetmedewerker Met Een Dubbele Camera: Specificaties, Recensies, Prijs
Doogee Shoot 1 - Een Budgetmedewerker Met Een Dubbele Camera: Specificaties, Recensies, Prijs

Video: Doogee Shoot 1 - Een Budgetmedewerker Met Een Dubbele Camera: Specificaties, Recensies, Prijs

Video: Doogee Shoot 1 - Een Budgetmedewerker Met Een Dubbele Camera: Specificaties, Recensies, Prijs
Video: Doogee Shoot 1 обзор смартфона с двойной камерой! Первый пошёл! :) | review 2024, April
Anonim

Een budgetsmartphone met een dubbele camera, 5,5 inch, een goede batterij en een vingerafdruksensor - dat is alles over Doogee Shoot 1.

Doogee Shoot 1 - een budgetmedewerker met een dubbele camera: specificaties, recensies, prijs
Doogee Shoot 1 - een budgetmedewerker met een dubbele camera: specificaties, recensies, prijs

Er zijn veel bedrijven in China die goedkope smartphones produceren met de hoogst mogelijke prestaties. Maar als uit de hele massa onbekende bedrijven worden gekozen, waarvan zelfs de namen moeilijk te lezen en uit te spreken zijn, blijven er maximaal een dozijn C-categorie fabrikanten over, wiens producten min of meer vertrouwd kunnen worden. Bovendien hebben van deze tien Russische gebruikers er maximaal één of twee gehoord. Doogee is een van degenen die niet erg bekend zijn in de post-Sovjet-ruimte, maar het is dit bedrijf dat probeert klanten echt hoogwaardige producten aan te bieden. Het bedrijf is klein en daarom kunnen de meeste apparaten niet schitteren met perfecte software-optimalisatie en superkrachtige vulling, maar hun prijs is ook niet zo hoog. Dodge Shoot 1 (of zoals het ook wel Dudji Shot wordt genoemd 1) is een zeer goede keuze voor wie een budget smartphone wil kopen met een aantrekkelijk design.

Het pakket bevat (naast de telefoon zelf) een 2A-oplader met een USB-kabel, een handleiding, een schermbeschermer, een siliconen hoesje, een doekje voor het reinigen van het display en een clip voor het openen van de SIM-lade.

Ontwerp en bediening

HTC, Huawei en nu Doogee hebben vergelijkbare ontwerpen. Uiterlijk verschilt Shoot 1 niet van de meeste van zijn Chinese tegenhangers. De plastic behuizing heeft lichte inzetstukken voor de antennes, die volledig nutteloos zijn (in tegenstelling tot wanneer de telefoon een metalen behuizing heeft). Je kunt Googee Shoot 1 kopen in de volgende kleuren: grijs, goud, zwart.

De voorkant van de telefoon is klassiek - 2, 5D-glas met een beschermende film die al is vastgelijmd. De siliconen hoes, hoewel deze speciale doppen heeft voor de oplaadconnectoren en hoofdtelefoon, garandeert helemaal geen bescherming tegen vocht. Trouwens, door dezelfde hoes mag de kabel van opladers van derden het stopcontact niet bereiken of er losjes in worden vastgehouden.

De aan/uit-knop en de gecombineerde simkaartsleuf bevinden zich aan de linkerkant van het apparaat. Het is mogelijk om ofwel twee simkaarten tegelijk te installeren, ofwel een combinatie van simkaart + geheugenkaart.

De vingerafdruksensor bevindt zich op het voorpaneel. Dit is een volledige fysieke knop. De sensor reageert goed en het aantal valse positieven is bijna nul. Aan de zijkanten bevinden zich twee aanraakgevoelige toetsen, waarvan het doel verandert afhankelijk van de instellingen.

Aan de linkerkant zit een dubbele volume omhoog/omlaag knop. Aan de onderkant bevindt zich een luidspreker en een van de roosters heeft een puur decoratieve functie. Maar er zijn twee microfoons in Googee Shoot 1: dichtbij de hoofdcamera en aan de onderkant.

Het toestel weegt 167 g. Voor een smartphone met een diagonaal van 5,5 inch is de Googee Shoot 1 compact, ligt lekker in de hand. Het beeld op het scherm is helder, de kleuren zijn verzadigd, contrasterend. Er is een mogelijkheid tot handmatige en automatische aanpassing. Bij zonlicht is de informatie goed afleesbaar van het display.

Accu

De ingebouwde lithium-ionbatterij is verantwoordelijk voor het voeden van de smartphone. De capaciteit is 3300 mAh, wat voldoende is voor actief gebruik gedurende de dag. De telefoon wordt geleverd met een oplader van 2 ampère, wat zeldzaam is voor budgetmodellen.

Het nadeel van Googee Shoot 1 is dat de software niet geoptimaliseerd is, waardoor verschillende voorgeïnstalleerde applicaties ervoor zorgen dat de batterij voortijdig leegloopt.

Hardware- en communicatiemogelijkheden

De quad-core MediaTek 6737T-processor is niet zo uniek voor het budget. Elke kern is 1,5 GHz, er is een grafische versneller. De Googee Shoot heeft 1 maar liefst 2 GB RAM, wat best behoorlijk is.

Het ingebouwde geheugen is 16 GB, waarvan ongeveer 6 GB wordt ingenomen door het systeem en de voorgeïnstalleerde software. Er is ondersteuning voor microSD-geheugenkaarten met een capaciteit tot 256 GB. De smartphone is redelijk in staat tot resource-intensieve games, hoewel ze op duurdere modellen een orde van grootte sneller werken.

Googee Shoot 1 heeft ondersteuning voor vijf LTE-banden. Er is geen frequentieaggregatie. 3G is extreem stabiel, maar de snelheden zijn slecht. Communicatiemogelijkheden worden ook geboden door Bluetooth 4.0 en standaard Wi-Fi. Het is mogelijk om randapparatuur via OTG aan te sluiten. GPS-navigatie werkt perfect.

Camera's

De frontcamera maakt met 8 megapixels goede foto's. Sommige parameters tijdens het fotograferen kunnen handmatig worden aangepast.

De achteruitrijcamera van de Googee Shoot 1 is dubbel. De belangrijkste heeft 13 megapixels, de tweede heeft 8 megapixels. Het is dankzij de tweede achteruitrijcamera, volgens de fabrikant, dat het onscherpte-effect of de illusie van fotograferen met een breedbeeldscherm wordt verkregen. Talloze klanttests tonen echter aan dat zowel met de tweede camera open als met de vinger gesloten de foto's ongeveer hetzelfde zijn. Over het algemeen is het schietniveau voor een budgetmedewerker meer dan behoorlijk.

FullHD met 30 frames per seconde geeft een redelijk acceptabele videokwaliteit. Kortom, de tweede camera op Googee Shoot 1 is meer een marketingtruc dan een complete innovatie.

Andere kenmerken

Googee Shoot 1 draait op Android 6.0. Er is een functie voor gebarenbediening. Indien nodig kunt u de mogelijkheid activeren om automatisch een oproep te ontvangen wanneer u het apparaat bij uw oor nadert. Een zeer handige functie om lange schermafbeeldingen te maken en er notities over te maken, helaas, in het Engels. De muziekspeler is klassiek, hij kan niet opscheppen over iets speciaals. De radio werkt alleen in combinatie met een koptelefoon, die als antenne fungeert. Er is een kompas en een eenvoudige bestandsbeheerder.

Feedback na twee weken gebruik is inconsistent. Aan de ene kant probeert de telefoon af en toe zelf wat games te installeren, wat vervelend is. De kwaliteit van communicatie en geluid is niet in orde, maar de taal is ook niet slecht te noemen. Daarmee is de Googee Shoot 1 een standaard Chinees toestel in de budgetprijsklasse. De fabrikant belooft veel, maar de uitvoering van het beloofde valt nogal tegen. Aan de andere kant krijgt de koper voor 10 duizend roebel een stabiel werkende Chinese telefoon in het Russisch met goede eigenschappen en bevredigende beeldkwaliteit.

Aanbevolen: