Huawei Mate 8S: Review Van De Verbeterde Versie Van De Mate 8

Inhoudsopgave:

Huawei Mate 8S: Review Van De Verbeterde Versie Van De Mate 8
Huawei Mate 8S: Review Van De Verbeterde Versie Van De Mate 8

Video: Huawei Mate 8S: Review Van De Verbeterde Versie Van De Mate 8

Video: Huawei Mate 8S: Review Van De Verbeterde Versie Van De Mate 8
Video: Обзор Huawei Mate 8 2024, April
Anonim

Huawei Mate 8s is een van de beste vlaggenschepen van Huawei en is een verbeterde versie van de populaire mate 8. Hij behoort tot premium smartphones, wat hem vrij duur maakt.

Huawei Mate 8S: review van de verbeterde versie van de Mate 8
Huawei Mate 8S: review van de verbeterde versie van de Mate 8

Uiterlijk

Huawei Mate 8s lijkt erg op zijn voorganger mate 8. De diagonaal van het scherm is 5,5 inch. Er zijn kleine zwarte balken langs de randen van het scherm, maar het display zelf neemt driekwart van de voorkant van het toestel in beslag. Aan de bovenkant van het scherm bevinden zich de luidspreker en de camera aan de voorkant. De tweede camera en flitser zijn aan het uiteinde van het apparaat geïnstalleerd. Er is ook een vingerafdruksensor. Om te begrijpen welk bedrijf deze smartphone heeft gemaakt, helpen twee huawei-logo's: een onder het scherm, de tweede onderaan aan de andere kant.

Het lichaam is samengesteld uit metaal, er zijn twee niet-metalen inzetstukken die nodig zijn voor de overdracht van communicatiesignalen. De hoeken van de smartphone zijn afgerond, wat het een ergonomischer en stijlvoller apparaat maakt. Ondanks het materiaal weegt het toestel slechts 159 gram. De hoogte van het apparaat is 150 mm, de breedte is 75 mm en de dikte is 7,2 mm.

Huawei Mate 8 wordt gepresenteerd in 4 varianten: met grijze, zilveren, gouden en roze carrosseriekleuren.

Beeld
Beeld

Kenmerken

Huawei mate 8s heeft een krachtige acht-core 64-bit Kirin 935-processor en werkt op een frequentie van 2,2 GHz. Grafische versneller Mali-T628.

Afhankelijk van de versie van het model kan het permanente geheugen 32, 64 of 128 GB zijn, dat kan worden uitgebreid tot 256 GB met een microSD-geheugenkaart. Alle modellen hebben 3 GB RAM.

Het vlaggenschipdisplay heeft een Full HD 1920x1080 resolutie met een pixeldichtheid van 400 PPI, een ips-matrix. Het scherm is erg helder, het is duidelijk zichtbaar bij elke inwijding. De kijkhoeken zijn groot, waardoor de kleuren donkerder worden in plaats van vervormen. Sensor met ondersteuning voor multitouch-technologie (tot 10 klikken).

De smartphone heeft twee camera's - de belangrijkste is 13 megapixels en de frontmodule is 8 megapixels. De camera heeft optische stabilisatie en autofocus. Tijdens het fotograferen past de camera de parameters zelf aan naar de behoefte van de gebruiker, maar je kunt ze handmatig aanpassen in de "pro" modus. De maximale video-opnameresolutie is fullHD 1920x1080.

Er is ondersteuning voor de nieuwste generatie 4g LTE-netwerken, wifi, bluethooth 4.0 en NFC. Er zijn lichtsensoren, naderingssensoren, gyroscoop, kompas, vingerafdruksensor.

Kleine batterij - 2700 mAh.

Geïnstalleerd besturingssysteem Android 5, 1 lolly.

Prijs

Huawei mate 8 behoort tot de premiumklasse en heeft daarom een zeer hoge prijs. Aan het begin van de verkoop bereikte de prijs 50 duizend roebel.

Ondanks dat er drie jaar zijn verstreken sinds de release van de smartphone, kost het nog steeds behoorlijk wat. De prijs voor de goedkoopste versie begint bij 32 duizend roebel, afhankelijk van de verkoopregio. De prijs voor de oudere versie is 40 duizend roebel.

Aanbevolen: