Meizu M3 Max: Review, Specificaties, Vergelijking Met Concurrenten

Inhoudsopgave:

Meizu M3 Max: Review, Specificaties, Vergelijking Met Concurrenten
Meizu M3 Max: Review, Specificaties, Vergelijking Met Concurrenten

Video: Meizu M3 Max: Review, Specificaties, Vergelijking Met Concurrenten

Video: Meizu M3 Max: Review, Specificaties, Vergelijking Met Concurrenten
Video: Что сотворили Meizu? Честный обзор Meizu M3 Max! 2024, April
Anonim

De fabrikant uit het Middenrijk heeft een gloednieuwe moderne smartphone Meizu M3 Max uitgebracht. Hij won terecht de liefde van talloze fans met een vrij serieus formaat van het apparaat.

De Meizu M3 Max smartphone is een indrukwekkende gadget
De Meizu M3 Max smartphone is een indrukwekkende gadget

Externe gegevens Meizu M3 Max

De kwaliteit waarin dit mobiele apparaat is gemaakt is behoorlijk behoorlijk. De body van de meizu m3 max is gemaakt van aluminium en het plastic is praktisch teniet gedaan. Behalve dat er twee dunne strepen zijn. Het 6” IPS LCD scherm met een resolutie van 1920x1080 heeft een modern 2.5D glas. Er zijn geen vervormingen en spelingen in de m3-maïs. Er is een vingerafdrukscanner. Het apparaat heeft vier tinten om uit te kiezen: sneeuwwit, verguld, roze met een witte voorkant en grijs met een zwarte voorkant. De smartphone heeft de volgende afmetingen: lengte - 163,4 mm, breedte - 81,6 mm, dikte - 7,9 mm. Het gewicht van het toestel is 189 gram. Het toestel is zeker geen miniatuur te noemen. Gebruikers met een grote handpalm kunnen deze in hun hand houden. En degenen die niet zulke grote ledematen hebben, zullen gedwongen worden om twee kleine handen tegelijk te gebruiken. Maar dit is allemaal een kwestie van techniek en gewoonte.

Technische kenmerken van de gadget

Het hart van dit apparaat is een processor: 8-core, 64-bit, vier 1,8 GHz-cores (Corteх-A53) en vier 1 GHz-cores (Corteх-A53). Platform: MediaTek MT6755 (Helio P10). Besturingssysteem: Android 6.0, Flyme 5. Het hoofdgeheugen van het mobiele apparaat is 3 GB (LPDDR3). Accumulatief geheugen van het apparaat voor 64 GB.

De hoofdcamera van dit model is 13 megapixel, f/2.2, 5 lenzen, met autofocus, dubbele LED-flitser en video-opname in FullHD. De camera aan de voorkant is 5 megapixel, geen autofocus, f / 2.0, 4 lenzen, video is opgenomen op 1080p.

De batterij van dit moderne Chinese model is 4100 mAh met de mogelijkheid om snel op te laden. De kosten van dit mobiele apparaat bedragen 25-26 duizend roebel. U kunt bestellen bij een vertrouwde verkoper op de AliExpress-website en bij een officiële vertegenwoordiger.

Deze smartphone is ontworpen om te concurreren met het vrij populaire Xiaomi Mi Max-model. Je zou kunnen denken dat de twee versies rivalen zijn. Eigenlijk valt hier niets te vergelijken. Xiaomi Mi Max is een heel ander toestel, want het heeft een veel sterkere processor, een groter scherm en een batterij met een grote capaciteit. Deze twee moderne modellen verschillen ook in de resolutie van de camera's en de volumes van het hoofd- en opslaggeheugen, aangezien de Xiaomi Mi Max in de maximale configuratie maar liefst 4/128 GB biedt.

Over het Meizu M3 Max-model moet worden opgemerkt dat de fabrikant uit het Middenrijk zich er niet op heeft gefocust. Maar de gadget heeft zijn eigen welverdiende en loyale leger van fans. Dit zijn vooral degenen die geïnteresseerd zijn in een groot scherm, een ruime batterij en een metalen behuizing.

Aanbevolen: