Hoe De Telefoon Aan Te Zetten Zonder Een Knop

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoon Aan Te Zetten Zonder Een Knop
Hoe De Telefoon Aan Te Zetten Zonder Een Knop

Video: Hoe De Telefoon Aan Te Zetten Zonder Een Knop

Video: Hoe De Telefoon Aan Te Zetten Zonder Een Knop
Video: Je iPhone zonder thuisknop gebruiken 2024, Mei
Anonim

De drukknop van de aan/uit-knop van de mobiele telefoon kan eruit vallen als deze tijdens reparatie valt of verloren gaat. De knop zelf kan ook mislukken. Zodra de batterij leeg is, wordt de telefoon uitgeschakeld. Om het weer in te schakelen, moet u de knop vastzetten of een surrogaatduwer gebruiken.

Hoe de telefoon aan te zetten zonder een knop
Hoe de telefoon aan te zetten zonder een knop

instructies:

Stap 1

Zoek een licht bolle metalen plaat of platte plastic knop net onder het gat waar de stamper zat. Neem een kleine schroevendraaier en druk zonder al te veel kracht op het plaatje of de knop. Als u te hard drukt, zal de knop zelf niet werken. Houd het een paar seconden ingedrukt - totdat de telefoon wordt ingeschakeld.

Stap 2

Als u merkt dat de telefoon niet wordt ingeschakeld wanneer u op de knop drukt (ongeacht de aanwezigheid of afwezigheid van een drukknop), koppelt u de oplader los van het apparaat, verwijdert u de batterij, de simkaart en de geheugenkaart. Demonteer de telefoon met behulp van de speciale schroevendraaierset. Met gewone sleuf- of kruiskopschroevendraaiers kunt u de schroefsleuven onomkeerbaar afscheuren, waarna demontage erg moeilijk zal zijn. Als u nog nooit een mobiele telefoon heeft gedemonteerd, vooral een vouw- of schuifconstructie, voer deze handeling dan voor de eerste keer uit onder toezicht van een ervaren technicus. Zorg ervoor dat u bij het demonteren de schroeven in een pot doet of aan een magneet bevestigt.

Stap 3

Wanneer u bij de aan / uit-knop komt, soldeert u deze voorzichtig los. Koop een andere met dezelfde afstand tussen de draden en een vergelijkbare hoogte. Soldeer het snel op zijn plaats - door oververhitting smelten de plastic delen van dergelijke knoppen. Zet de telefoon in omgekeerde volgorde weer in elkaar, vervang de simkaart, geheugenkaart en batterij. Controleer of het begint te draaien.

Stap 4

U kunt geen geschikte knop vinden, soldeer twee dunne geïsoleerde draden aan de corresponderende contacten en leid ze naar buiten. Om de telefoon nu aan te zetten, moet u deze geleiders een paar seconden sluiten en vervolgens weer openen. Dit moet worden gedaan met de oplader losgekoppeld - hoewel de kans op lekkage erin klein is, is het er.

Stap 5

Als de aan / uit-knop in de telefoon wordt gecombineerd met het einde van de belknop en het apparaat zelf vouwt of schuift, is de oorzaak van de storing hoogstwaarschijnlijk niet de knop zelf, maar de lus. Om deze te vervangen, moet de mobiele telefoon op dezelfde manier worden gedemonteerd als voor het vervangen van een afzonderlijke knop. De kosten van de lus zelf zijn afhankelijk van het ontwerp: het wordt merkbaar hoger als het wordt gemaakt als een enkele eenheid met een luidspreker of een camera aan de voorkant.

Aanbevolen: