Bluetooth Verbinden Met Pc

Inhoudsopgave:

Bluetooth Verbinden Met Pc
Bluetooth Verbinden Met Pc

Video: Bluetooth Verbinden Met Pc

Video: Bluetooth Verbinden Met Pc
Video: Как установить Bluetooth на компьютер или ноутбук? 2024, Mei
Anonim

Bluetooth is een draadloze technologie voor de overdracht van gegevens tussen twee apparaten over korte afstanden. De meeste moderne mobiele telefoons en PDA's zijn uitgerust met bluetooth-apparaten. Om verbinding te maken met computers die niet met deze technologie zijn uitgerust, worden speciale adapters gebruikt.

Bluetooth verbinden met pc
Bluetooth verbinden met pc

Noodzakelijk

  • -Computer;
  • -Bluetooth-adapter.

instructies:

Stap 1

Verbind je bluetooth-apparaat via de USB-poort met je computer. Na de installatie zou het automatische nieuwe hardwaredetectiesysteem moeten starten. Als de lancering niet is gebeurd, gaat u naar "Deze computer", klikt u op de knop "Systeeminformatie bekijken". Ga in het geopende venster naar het tabblad "Hardware" en start "Apparaatbeheer". Er verschijnt een venster met een lijst met actieve apparaten. Open in het bovenste deel van het venster het tabblad "Actie" en klik op de knop "Hardwareconfiguratie bijwerken".

Stap 2

Nadat het geïnstalleerde apparaat is gedetecteerd, installeert het systeem automatisch de stuurprogramma's die nodig zijn voor de juiste werking. Het pictogram van het aangesloten apparaat verschijnt in de werkbalk.

Stap 3

Plaats de schijf met bluetooth in het diskettestation en installeer de software. Dit zal de functionaliteit van de apparatuur uitbreiden en het werken met het apparaat gemakkelijker maken. Voor snelle toegang tot het apparaat maakt u een snelkoppeling naar het programma op het bureaublad of in de snelstartbalk.

Stap 4

Voer de geïnstalleerde software uit. Zoek naar apparaten met het item "Zoeken naar apparaten" (bijvoorbeeld een telefoon, zakcomputer of laptop). Maak er verbinding mee door op de knop "Koppeling instellen" (of "verbinding tot stand brengen") te klikken. De apparaten zijn klaar voor gebruik, u kunt beginnen met het overzetten van gegevens. Via het tabblad "Lijst met gekoppelde apparaten" kunt u snel het apparaat vinden waarmee u verbinding hebt gemaakt.

Stap 5

Koppel na het einde van de gegevensoverdrachtsessie het Bluetooth-apparaat los in het programmamenu en gebruik de functie "Apparaat veilig verwijderen" om de adapter uit de USB-poort te verwijderen.

Aanbevolen: