Een Tv-programma Bekijken

Inhoudsopgave:

Een Tv-programma Bekijken
Een Tv-programma Bekijken

Video: Een Tv-programma Bekijken

Video: Een Tv-programma Bekijken
Video: TV-programma's bekijken wanneer je wil 2024, Mei
Anonim

In gezinnen waar iedereen internet gebruikt, worden vaak helemaal geen kranten gekocht. In dit geval ontstaat de taak om een tv-programma in andere bronnen te zoeken. Dit kunnen zowel tv-zendersites als gespecialiseerde bronnen zijn.

Een tv-programma bekijken
Een tv-programma bekijken

instructies:

Stap 1

Het meest accurate en altijd bijgewerkte tv-programma in geval van wijzigingen staat op de website van de zender die je gaat bekijken. Als je het adres niet weet, kijk dan goed naar de screensavers die tussen programma's en reclameblokken worden uitgezonden - vroeg of laat zul je het zeker zien. Voor een snellere zoektocht naar het websiteadres van het kanaal, voert u de naam in een zoekmachine in.

Stap 2

Als je een interessant programma hebt gemist en niet hebt opgenomen, kunnen tv-sites je soms ook helpen het te zien. Nieuwe programma's (maar geen films) worden er soms enkele weken of zelfs maanden na release op opgeslagen. Om de show te bekijken, indien beschikbaar op de site, moet u de Flash Player installeren. En op de sites van sommige kanalen kunt u vertrouwd raken met de inhoud van het programma, zelfs wanneer u vanaf een mobiele telefoon toegang hebt tot internet, aangezien er een tekstuele transcriptie is van alles wat er tijdens de cursus is gezegd.

Stap 3

Volgens artikel 1259 van het Burgerlijk Wetboek van de Russische Federatie vallen tv-programma's, dienstregelingen van voertuigen en dergelijke niet onder het auteursrecht. Om deze reden worden multichannel-programma's tegelijkertijd door veel sites van derden aangeboden. Vind ze zelf door de zoekopdracht "TV-programmagids" (zonder aanhalingstekens) in een zoekmachine in te voeren. Houd er rekening mee dat ze bij plotselinge wijzigingen in het programma mogelijk niet op een dergelijke site komen.

Stap 4

Als uw televisie is uitgerust met een teletekstdecoder, probeer dan het tv-programma te vinden op de pagina's van deze dienst die door een of andere zender worden uitgezonden. Sommige zenders zenden op deze manier niet alleen hun eigen, maar ook tv-programma's van anderen uit.

Stap 5

Tegenwoordig is alle satelliettelevisie overgezet naar de digitale DVB-S-standaard en met betrekking tot terrestrische televisie-uitzendingen is het proces van omzetting naar de DVB-T-standaard al begonnen. Als u naar een tv-programma kijkt dat in deze standaard wordt uitgezonden, zoek dan naar een item in het menu van de ontvanger met de naam "EPG" (elektronische programmagids). Het programma van de zender waarnaar u kijkt, verschijnt. Deze functie wordt door de meeste digitale tv-zenders ondersteund.

Aanbevolen: