Video's Van Een USB-flashstation Op Tv Bekijken

Inhoudsopgave:

Video's Van Een USB-flashstation Op Tv Bekijken
Video's Van Een USB-flashstation Op Tv Bekijken

Video: Video's Van Een USB-flashstation Op Tv Bekijken

Video: Video's Van Een USB-flashstation Op Tv Bekijken
Video: How To Play Movies From A USB Flash Drive On A TV 2024, April
Anonim

Video's en films worden steeds vaker digitaal verspreid. Het bekijken van digitale inhoud kan echter soms problematisch zijn. Om video op een flashstation af te spelen, moet de tv een ingebouwde USB-poort en geïnstalleerde codecs hebben. Of u moet een speciaal apparaat op de tv aansluiten om bestanden van een flashstation af te spelen.

Video's van een USB-flashstation op tv bekijken
Video's van een USB-flashstation op tv bekijken

Het is nodig

TV met ingebouwde USB-poort of USB-mediaspeler

instructies:

Stap 1

Steek de flashdrive in de USB-poort van de tv. Het USB-slot bevindt zich meestal aan de achterkant van de tv en verschilt niet van een USB-slot op een computer. Zorg ervoor dat de USB-stick volledig op de tv is aangesloten, omdat een slechte verbinding ervoor zorgt dat de tv de drive niet kan openen.

Stap 2

Zet uw tv aan en selecteer de USB-ingang. Tv's met meerdere aansluitmogelijkheden, zoals HDMI en VGA, hebben verschillende ingangsopties waarmee je eenvoudig kunt schakelen tussen aangesloten apparaten. De inhoud van de USB-opslag wordt niet weergegeven als de tv geen USB-ingang heeft. Ga naar de volgende stap om een USB-flashstation op een dergelijke tv aan te sluiten.

Stap 3

Koop een USB-mediaspeler voor je tv, zoals Western Digital TV Live Hub, NBox TV Media Player of CVJI-E50 SD-kaart + USB-mediaspeler voor tv.

Stap 4

Sluit het netsnoer aan op de USB-mediaspeler en het andere uiteinde van het snoer op een stopcontact. Sluit uw mediaspeler aan op uw tv met behulp van de meegeleverde composiet- of componentkabel of met een in de handel verkrijgbare HDMI-kabel.

Stap 5

Steek de USB-stick met videobestanden in de USB-poort van de mediaspeler.

Stap 6

Zet je tv aan en stel deze in op de ingang die je gebruikt om je mediaspeler aan te sluiten. Gebruik de afstandsbediening om naar het gedeelte Video's of Films te gaan (afhankelijk van het apparaat) en druk op de knop Enter om de lijst met videobestanden te bekijken.

Stap 7

Gebruik de pijltoetsen om door de lijst met videobestanden te bladeren. Markeer de video die u wilt bekijken en druk op Enter op de afstandsbediening om het afspelen te starten.

Aanbevolen: