Video Van Een Bewakingscamera Bekijken

Inhoudsopgave:

Video Van Een Bewakingscamera Bekijken
Video Van Een Bewakingscamera Bekijken

Video: Video Van Een Bewakingscamera Bekijken

Video: Video Van Een Bewakingscamera Bekijken
Video: Dit is 'm: de beste slimme beveiligingscamera 2024, April
Anonim

Videobewaking is bijna een verplicht onderdeel van moderne beveiligingseisen in beschermde faciliteiten. Het is moeilijk om een bedrijf of onderneming te vinden die niet van dit systeem zou profiteren, vooral in grote steden.

Video van een bewakingscamera bekijken
Video van een bewakingscamera bekijken

Het is nodig

  • - een computer met internettoegang;
  • - Elk Video Converter-programma.

instructies:

Stap 1

Installeer de vereiste codecs op uw computer. Meestal worden bewakingscamera's geleverd met originele coderingsprogramma's die speciaal zijn ontworpen voor een specifiek bewakingssysteem. U kunt proberen dergelijke codecs te vinden (als ze om de een of andere reden niet in de kit zijn opgenomen) op internet, met de nadruk op de fabrikant.

Stap 2

Speel de video af op de speler die door het systeem wordt aanbevolen. Als de speler die op uw computer is geïnstalleerd om de een of andere reden de video niet kan lezen, download dan een andere. Kijk in welk formaat de video is opgeslagen, selecteer een speler die dit formaat afspeelt.

Stap 3

Probeer enkele van de volgende spelers te vinden. Ze zijn de meest voorkomende en spelen de meeste populaire videoformaten af. Sommigen van hen zijn: Windows Media Classic, K-lite, KMPlayer, VLC. Video in bewakingssystemen wordt meestal gebruikt in Mpeg4- of umv-formaat.

Stap 4

Als u het bestand niet in het oorspronkelijke formaat kunt openen, zoekt u naar een manier om de video te transcoderen naar het formaat dat bij u past. Dit kan met speciale programma's (Any Video Converter, ProCoder, Adobe Encoder, VirtualDub). Zoek informatie over videotranscodering op gespecialiseerde forums en sites op internet.

Stap 5

Gebruik Any Video Converter voor transcodering. Open hiervoor de video in het programma (File-Import-Video). Geef in het geopende venster het formaat op waarin u het bronbestand gaat vertalen. Specificeer de map op uw computer waar het ontvangen bestand moet worden opgeslagen. Begin met transcoderen.

Aanbevolen: