Alle Bestanden Op Een Geheugenkaart Bekijken

Inhoudsopgave:

Alle Bestanden Op Een Geheugenkaart Bekijken
Alle Bestanden Op Een Geheugenkaart Bekijken

Video: Alle Bestanden Op Een Geheugenkaart Bekijken

Video: Alle Bestanden Op Een Geheugenkaart Bekijken
Video: Bestanden op een geheugenkaart importeren en bekijken vanaf een netwerkprinter in Windows 8 2024, April
Anonim

Veel mobiele apparaten, zoals telefoons, foto- en videocamera's, slaan informatie op geheugenkaarten op. Vanwege de eigenaardigheden van de programma's die in de apparatuur zijn ingebouwd, is het niet altijd mogelijk om alle bestanden op de media te zien. Maar dit kan worden gedaan met behulp van een computer en aanvullende software.

Alle bestanden op een geheugenkaart bekijken
Alle bestanden op een geheugenkaart bekijken

instructies:

Stap 1

Download een programma voor het werken met bestanden - een bestandsbeheerder. Een van de beste heet Total Commander. Open een willekeurige browser en typ in de adresbalk het siteadres https://www.ghisler.com/download.htm. U ziet meteen de Directe downloadlink. Klik op deze link en begin met het downloaden van het bestand. Er zijn andere shells voor het werken met bestanden, bijvoorbeeld Frigate, beschikbaar op https://www.frigate3.com/rus/download.php. Vervolgens wordt stilgestaan bij het werk van Total Commander.

Stap 2

Installeer het programma. Dubbelklik hiervoor op het gedownloade installatiebestand, selecteer Russisch in de lijst die op het scherm verschijnt en klik op "Volgende". Ga akkoord of weiger om extra talen te installeren, hier is de keuze alleen aan jou - dit heeft op geen enkele manier invloed op de mogelijkheden van het programma.

Stap 3

Selecteer op de volgende pagina van het installatieprogramma de map waarin de bestandsbeheerder wordt geïnstalleerd: standaard is dit de C:-schijf en de map totalcmd. Klik op de knop Volgende na het selecteren van de map en klik opnieuw op Volgende in het volgende scherm. Het installatieprogramma zal vragen waar de snelkoppelingen voor het starten nodig zijn - vink de onderstaande vakjes aan en ga verder naar het volgende scherm. Er verschijnt een bericht met een geslaagde installatie. Klik OK.

Stap 4

Start Total Commander. Dubbelklik op de snelkoppeling op het bureaublad of open de map waarin het programma is geïnstalleerd en voer het bestand Totalcmd.exe uit. Er verschijnt een venster met een bericht over het betaalde programma en de voorwaarden voor gratis proefgebruik. Klik op de gewenste optie en vink de vakjes "Schijfknoppen" en "Twee schijfknoppen" boven aan het venster aan.

Stap 5

Klik vervolgens op de knop OK om de instellingen op te slaan. U ziet het programmavenster, verdeeld in twee helften, met links en rechts een lijst met bestanden en mappen. Deze helften worden bestandsbeheerpanelen genoemd. Daarboven staat een rij knoppen met de letters van je schijven.

Stap 6

Sluit uw kaart aan op uw computer. Heb je een mobiele telefoon, speler, camera of ander apparaat met directe aansluiting op een computer, gebruik dan de meegeleverde USB-kabel. Sluit hem met het ene uiteinde aan op de computer en met het andere op uw apparaat. Na enkele ogenblikken ziet u een bericht over het nieuwe apparaat dat het systeem heeft gedetecteerd. Er verschijnt ook een nieuwe knop voor de schijf in het Total Commander-venster, bijvoorbeeld J of F. Deze wordt gemarkeerd met een groene pijl, die de status van het tijdelijk aangesloten apparaat onderstreept.

Stap 7

Schakel de weergavemodus in voor alle bestanden in Total Commander. Klik op de knop "Configuratie" in het programmamenu en selecteer het item "Instellingen" - ze bevinden zich helemaal bovenaan het venster, onder de kop. Selecteer de sectie "Paneelinhoud" in de kolom aan de linkerkant en vink het vakje bovenaan aan, dat "Verborgen en systeembestanden weergeven" heet. Klik op de knop OK om de instellingen op te slaan en toe te passen. Nu is het programma zo geconfigureerd dat je alle bestanden op de geheugenkaart kunt bekijken.

Stap 8

Selecteer de knop met de stationsletter die overeenkomt met uw apparaat. In het paneel ziet u een volledige lijst met bestanden en mappen die zich op de media bevinden.

Aanbevolen: