Een Video-opname Van Een CCTV-camera Bekijken

Inhoudsopgave:

Een Video-opname Van Een CCTV-camera Bekijken
Een Video-opname Van Een CCTV-camera Bekijken

Video: Een Video-opname Van Een CCTV-camera Bekijken

Video: Een Video-opname Van Een CCTV-camera Bekijken
Video: HOW TO CHECK CCTV CAMERA RECORDING||HOW TO CHECK CCTV FOOTAGE 2024, April
Anonim

Bewakingscamera's zijn nu bijna overal geïnstalleerd, hun opnamen helpen vaak bij het aan het licht brengen van strafbare feiten. Soms wil je misschien een opname van een bepaalde videocamera bekijken of een live-uitzending op internet zien.

Een video-opname van een CCTV-camera bekijken
Een video-opname van een CCTV-camera bekijken

instructies:

Stap 1

Opnamen van videocamera's worden opgeslagen op de harde schijf van de DVR of videoserver. In de regel hebben hun eigenaren de mogelijkheid om de opnamen van camera's te bekijken. In de praktijk worden dergelijke opnames meestal afgehandeld door beveiligingspersoneel van de faciliteiten waar deze camera's zijn geïnstalleerd. De toegang tot informatie is beperkt en als je kennis wilt maken met de opnamen van een bepaalde camera, dan mag dat gewoon niet.

Stap 2

Als u echt behoefte heeft aan het zien van een video-opname van een beveiligingscamera, neem dan met een schriftelijke verklaring contact op met de politie. Beschrijf daarin waarom u dit item moet zien. Omdat wetshandhavers het recht hebben om de opnamen van bewakingscamera's in te zien, mag u mogelijk kennis maken met het benodigde videomateriaal. Bij bezichtiging zal er een politieagent naast u aanwezig zijn.

Stap 3

Er is een groot aantal bewakingscamera's waarvan de beelden op internet worden uitgezonden. Iedereen kan de foto van deze camera's zien, hiervoor hoef je alleen het gewenste adres te weten. In de regel worden dergelijke camera's op de belangrijkste of interessantste plaatsen geïnstalleerd. Bezoek bijvoorbeeld de Geocam-bron, u hebt toegang tot afbeeldingen van videocamera's die in verschillende delen van de wereld zijn geïnstalleerd. De Top 10 ranking toont de tien meest populaire camcorders. Je hebt niet alleen toegang tot panorama's van verschillende steden van de wereld, maar ook tot uitzendingen van dierentuinen, natuurparken en reservaten.

Stap 4

De site "Video online webcamera's van de wereld" heeft zeer goede mogelijkheden. Met camcorders in verschillende steden over de hele wereld kunt u zien wat er in hun straten gebeurt. Om de afbeelding te zien, selecteert u gewoon de regel met de gewenste videocamera in de lijst en klikt u erop met de muis. Veel camcorders zenden beelden uit met geluid, wat het kijken veel interessanter maakt.

Aanbevolen: