Hoe Contacten Van De IPhone Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Contacten Van De IPhone Te Verwijderen
Hoe Contacten Van De IPhone Te Verwijderen

Video: Hoe Contacten Van De IPhone Te Verwijderen

Video: Hoe Contacten Van De IPhone Te Verwijderen
Video: How To Delete All Contacts On iPhone! 2024, April
Anonim

Na verloop van tijd kan de lijst met contactpersonen van uw telefoon vol raken met onnodige vermeldingen die moeten worden verwijderd. Met de iPhone kunt u dergelijke items één voor één verwijderen, maar dit is niet erg handig als u veel contacten moet verwijderen. U kunt verschillende methoden gebruiken om een lijst met contactpersonen te verwijderen.

Hoe contacten van de iPhone te verwijderen
Hoe contacten van de iPhone te verwijderen

instructies:

Stap 1

Open uw adresboek in iTunes. Zoek de contacten die u wilt verwijderen en selecteer ze. Om meerdere contacten te selecteren, houdt u de toets Ctrl (pc) of Command (Mac) ingedrukt. Als de te verwijderen contacten naast elkaar staan, selecteert u ze terwijl u de Shift-toets ingedrukt houdt. Als u de pc-versie van iTunes gebruikt, drukt u op de actieknop, vervolgens op de menuknop en selecteert u Contactpersoon verwijderen. Als u de Mac-versie van iTunes gebruikt, vouwt u het menu Bewerken uit en kiest u Kaarten verwijderen of drukt u op de knop Verwijderen op uw toetsenbord.

Stap 2

Sluit uw iPhone aan op uw computer, klik in het iTunes-venster op de iPhone-knop in de rechterbovenhoek van het programmavenster. Ga in het geopende venster naar het tabblad Info. Klik op de knop Synchroniseren rechtsonder in het venster. Het zal iTunes en iPhone synchroniseren, waardoor de contacten die in iTunes zijn verwijderd ook in de iPhone worden verwijderd.

Stap 3

U kunt een iPhone-app van derden genaamd Spring Cleaning gebruiken om ongewenste contacten te verwijderen. Dit programma kan worden gekocht in de App Store. Open de app en blader door de lijst met contacten. Markeer de contacten die u wilt verwijderen door op de grijze cirkel links van de contactpersoon te klikken. Klik op de knop Verwijderen onderaan het programmavenster, de geselecteerde contacten worden naar de prullenbak verplaatst. Klik in het bevestigingsvenster dat wordt geopend op de knop Verwijderen.

Stap 4

Als u de gegevens van een contactpersoon wilt controleren voordat u deze verwijdert, klikt u erop. Druk op de knop Gereed om terug te keren naar de lijst. Op deze manier verwijderde contacten kunnen worden hersteld. Om dit te doen, klikt u op de knop Prullenbak in het programmavenster, markeert u de verwijderde contacten die u wilt herstellen en klikt u op de knop Herstellen.

Stap 5

U kunt onnodige contacten eenvoudig verbergen zonder ze volledig te verwijderen, hiervoor kunt u contactgroepen gebruiken. Om groepen te beheren, klikt u op de knop Groepen in de rechterbovenhoek van de lijst met contactpersonen. Maak een nieuwe groep en voeg er contacten aan toe. Het is raadzaam om zinvolle groepen te creëren, zoals Familie, Vrienden, Werk, enz. Selecteer vervolgens in de lijst met groepen de groepen die u wilt gebruiken en klik op de knop Gereed in de rechterbovenhoek van het scherm. Contacten die niet in de geselecteerde groepen zijn opgenomen, worden verborgen.

Aanbevolen: