Hoe Contacten Van De IPhone Te Kopiëren

Inhoudsopgave:

Hoe Contacten Van De IPhone Te Kopiëren
Hoe Contacten Van De IPhone Te Kopiëren

Video: Hoe Contacten Van De IPhone Te Kopiëren

Video: Hoe Contacten Van De IPhone Te Kopiëren
Video: 3 Ways How To Transfer Contacts From Old iPhone to New iPhone 2024, Maart
Anonim

Apple iPhone is de eerste touchscreen smartphone met internettoegang en een volwaardig besturingssysteem. Wanneer de eigenaren echter worden geconfronteerd met de taak om de telefoon te veranderen, moeten ze hun contacten op de een of andere manier overzetten van de iPhone.

Hoe contacten van de iPhone te kopiëren
Hoe contacten van de iPhone te kopiëren

instructies:

Stap 1

U kunt het cloudsysteem van Apple gebruiken - iCloud. Registreer uw telefoon bij iCloud. Ga hiervoor naar het menu "Instellingen" van de telefoon (de bijbehorende applicatie ziet eruit als verschillende grijze tandwielen en is standaard beschikbaar op het bureaublad). Selecteer het tabblad "Algemeen", "Software-update". Werk uw iOS-besturingssysteem bij naar de nieuwste beschikbare versie.

Stap 2

Na de iOS-update vraagt het systeem u automatisch om verbinding te maken met iCloud. U moet een mailbox registreren, een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen. Ga daarna terug naar "Instellingen". Op het tabblad Algemeen ziet u het iCloud-paneel. Plaats de schuifregelaar voor "Contacten" in de ware positie (naar de rechterrand gedrukt).

Stap 3

Nu worden al uw contacten van de notebook gesynchroniseerd met de iCloud-cloudopslag. Op icloud.com kunt u ze kopiëren als een spreadsheet- of tekstbestand. Daarnaast kun je vertrouwelijke informatie en foto's op je telefoon opslaan in de Apple Cloud.

Stap 4

De standaardmanier om contacten van de iPhone te kopiëren, is door de Apple iTunes-synchronisatie-app te gebruiken. U kunt het programma downloaden op de officiële website van het bedrijf.

Stap 5

Installeer iTunes. Open het menu "Bestand" op de taakbalk, selecteer "Apparaat synchroniseren". Selecteer Contacten en opnamen uit de synchronisatieobjecten. De telefoonboek- en adresboekgegevens worden op uw computer opgeslagen in de map iTunes-Backup.

Stap 6

U kunt ook gebruikmaken van de diensten van uw provider. Grote operators (MTS, Beeline, Megafon, Tele2) bieden de Second Memory-service aan. U kunt uw telefoonboeknummers opslaan op de server van uw provider. Hoewel de service wordt betaald, lost het problemen op bij het wisselen van telefoon en het verliezen van een telefoon.

Stap 7

Yandex biedt een handige service voor het wijzigen van uw telefoon - "Verhuizen". Het is noodzakelijk om het type van het oude apparaat (Apple iOS) te selecteren, het type van het nieuwe, sluit de telefoon aan op de computer. Het systeem maakt automatisch verbinding met uw telefoonboek en kopieert de contacten, die automatisch worden overgedragen wanneer u van telefoon wisselt.

Aanbevolen: