Hoe Contacten Van De Telefoon Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Contacten Van De Telefoon Over Te Zetten
Hoe Contacten Van De Telefoon Over Te Zetten

Video: Hoe Contacten Van De Telefoon Over Te Zetten

Video: Hoe Contacten Van De Telefoon Over Te Zetten
Video: Zo zet je de gegevens van je oude telefoon over naar je nieuwe toestel 2024, April
Anonim

Moderne mobiele telefoons ondersteunen een groot aantal manieren om gegevens die op het apparaat zijn opgeslagen over te dragen en te synchroniseren. Het kopiëren van informatie kan zowel met standaard telefoonfuncties als met clouddiensten en computerprogramma's. Met deze mogelijkheden kan de gebruiker de gewenste contacten herstellen wanneer het apparaat wordt vervangen of verloren gaat.

Hoe contacten van de telefoon over te zetten
Hoe contacten van de telefoon over te zetten

instructies:

Stap 1

U kunt verschillende methoden gebruiken om contacten over te dragen om ze op te slaan of te kopiëren. De eerste manier is om gegevens van het ene mobiele apparaat naar het andere over te zetten. Om dit te doen, kunt u de telefoonopties gebruiken om alle contacten in het adresboek te selecteren ("Alles selecteren") en vervolgens de opgegeven posities naar de SIM te kopiëren. Installeer vervolgens uw kaart in een ander mobiel apparaat en voer de omgekeerde kopieerbewerking uit vanaf de kaart naar het geheugen van het mobiele apparaat in overeenstemming met de functies van de interface.

Stap 2

U kunt contacten overzetten via Bluetooth, dat in elke moderne mobiele telefoon aanwezig is. Selecteer met behulp van de systeeminterface van het apparaat alle beschikbare contacten in de notebook en selecteer vervolgens de optie "Verzenden" ("Verzenden") - Bluetooth. Schakel Bluetooth in op het apparaat waarop u contacten wilt opslaan en bevestig de bewerking.

Stap 3

De contactgegevens die je nodig hebt, worden automatisch opgeslagen op Android-telefoons, Windows Phone en iPhone. Dit betekent dat elke keer dat u een nieuw nummer in het geheugen van het apparaat schrijft, dit automatisch wordt toegevoegd aan de account van het besturingssysteem waarop uw gadget draait.

Stap 4

U kunt de beschikbare contactgegevens bekijken door naar de servicepagina te gaan die uw apparaat ondersteunt en u aan te melden bij uw Gmail-account met de gebruikersnaam en het wachtwoord die u op het telefoonsysteem gebruikt. Om Windows Phone-contacten te bekijken en te importeren, hoeft u alleen maar naar de officiële Windows Phone-website te gaan door uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.

Stap 5

Als u contactgegevens op een van de apparaten verliest, om contacten te herstellen en ze over te zetten van de server naar de telefoon, voert u gewoon de parameters van uw account in de apparaatinstellingen ("Accounts") in en laat u de contacten synchroniseren met de server (de optie "Synchronisatie").

Stap 6

De benodigde contacten worden ook gesynchroniseerd met de computer wanneer het apparaat via een kabel is aangesloten. Wanneer u bijvoorbeeld de iPhone met iTunes verbindt, worden alle gegevens als back-up opgeslagen. U kunt deze reservekopie zowel gebruiken om contacten te herstellen als om ze naar een ander apparaat te uploaden door ze te converteren via Windows Outlook in het gedeelte "Informatie" van het menu van uw apparaat. HTC Sync-programma's voor HTC-smartphones, Samsung Kite voor Samsung, enz. kunnen op een vergelijkbare manier werken.

Aanbevolen: