Hoe Contacten Te Verwijderen In IPhone 4

Inhoudsopgave:

Hoe Contacten Te Verwijderen In IPhone 4
Hoe Contacten Te Verwijderen In IPhone 4

Video: Hoe Contacten Te Verwijderen In IPhone 4

Video: Hoe Contacten Te Verwijderen In IPhone 4
Video: DELETE ALL CONTACTS on iPhone 4 2024, April
Anonim

IPhone 4 heeft verschillende manieren om items van uw notebook te verwijderen. U kunt zowel één item als meerdere contacten tegelijk verwijderen. Gebruik hiervoor het menu van uw apparaat en de bijbehorende functie van het notebook, die alle contactgegevens in het geheugen van het apparaat opslaat.

Hoe contacten te verwijderen in iPhone 4
Hoe contacten te verwijderen in iPhone 4

instructies:

Stap 1

IPhone 4 ondersteunt het één voor één verwijderen van contacten. Klik op de applicatie "Contacten" op het hoofdscherm, die verschijnt nadat u op de knop hebt gedrukt om uw smartphone te ontgrendelen.

Stap 2

U ziet een lijst met beschikbare contacten in het menu. Selecteer de positie die u wilt verwijderen door er met uw vinger op te tikken. Klik op de knop "Wijzigen" in de rechterbovenhoek van het contact dat verschijnt.

Stap 3

Scroll door de lijst met gespecificeerde gegevens totdat u de knop "Verwijderen" ziet. Bevestig de handeling door nogmaals op het item "Verwijderen" te klikken. Dit contact wordt nu uit het adresboek gewist en kan niet via de telefoon worden hersteld.

Stap 4

U kunt ook alle contacten die op de lijst staan verwijderen. Om dit te doen, moet u uw telefoon op uw computer aansluiten en uw gegevens synchroniseren met iTunes. Sluit de telefoon aan met de USB-kabel die bij het apparaat is geleverd toen u het kocht.

Stap 5

Het iTunes-venster verschijnt voor je. Klik op de afbeelding van uw apparaat in de rechterbovenhoek en wacht tot de lijst met beschikbare categorieën om uw smartphone te bedienen verschijnt. Klik op de knop "Informatie" in de bovenste programmabalk.

Stap 6

Vink het vakje aan naast "Contacten synchroniseren" en selecteer het submenu "Alle contacten". Zet in het gedeelte "Aanvullend" een vinkje voor het item "Contacten". Klik op de knop "Toepassen" in de rechterbenedenhoek van het programma.

Stap 7

Klik in het dialoogvenster dat verschijnt op de knop "Informatie vervangen". Alle contacten worden verwijderd uit het telefoonboek van het apparaat. Het verwijderen van iPhone 4-contacten is voltooid.

Stap 8

Als je telefoon gejailbreakt is, kun je de app Erase Contacts gebruiken, die deel uitmaakt van de Cydia-repository. Typ de naam van dit programma in het zoekveld en voer de naam van de applicatie in. Installeer het programma en voer het uit na de installatieprocedure. Onmiddellijk na het klikken op de applicatie-snelkoppeling, worden alle contacten permanent verwijderd.

Aanbevolen: