Hoe U Uw Smartphone Langer Kunt Laten Werken Met één Keer Opladen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Smartphone Langer Kunt Laten Werken Met één Keer Opladen
Hoe U Uw Smartphone Langer Kunt Laten Werken Met één Keer Opladen

Video: Hoe U Uw Smartphone Langer Kunt Laten Werken Met één Keer Opladen

Video: Hoe U Uw Smartphone Langer Kunt Laten Werken Met één Keer Opladen
Video: Hoe kun je het beste je smartphone opladen? 2024, April
Anonim

De meeste smartphonebezitters dromen ervan overal stopcontacten te hebben - in minibussen, in parken aan bomen, zodat ze kunnen worden uitgerust met boodschappenkarren in supermarkten. Dit alles komt omdat de batterijlading de neiging heeft om op het meest ongelegen moment te eindigen. Door een aantal regels te volgen, kunt u uw smartphone echter langer laten werken zonder op te laden.

Hoe u uw smartphone langer kunt laten werken met één keer opladen
Hoe u uw smartphone langer kunt laten werken met één keer opladen

instructies:

Stap 1

Schakel eerst Wi-Fi, Bluetooth en GPS uit als je ze op dit moment niet nodig hebt. Als ze actief zijn, trekken ze de batterij ernstig leeg. Ondertussen hebben veel gebruikers altijd dezelfde wifi ingeschakeld. Om uw smartphone langer te laten werken, hoeft u alleen die modules aan te zetten die momenteel nodig zijn.

Stap 2

Een andere manier om batterijvermogen te besparen, is door de helderheid van het scherm te verlagen. Natuurlijk hoef je niet erg hebberig te zijn en de instellingen op een minimum te zetten, maar de praktijk leert dat een helderheidsniveau iets boven het midden in de regel heel acceptabel is voor de ogen en het zicht niet belemmert. Ga naar de instellingen en probeer handmatig een compromis te vinden tussen comfort voor zicht en energieverbruik.

Stap 3

Het is beter om een screensaver en thema's in donkere kleuren te kiezen. Kies je voor lichte, dan wordt de lading sneller verbruikt, want licht is elektriciteit. Deze tip is vooral relevant voor bezitters van smartphones met AMOLED-schermen die alleen kleurpixels verlichten.

Stap 4

Wijzig de time-outtijd van het scherm, laat het scherm zo vroeg mogelijk donker worden. Als de time-out na een lange tijd optreedt, blijkt het scherm zonder praktische zin van achteren te worden verlicht. Of vergeet niet elke keer dat u klaar bent met het gebruik van het apparaat op de vergrendelknop te drukken.

Stap 5

Geanimeerde screensavers en andere bewegende elementen op het scherm verhogen ook het batterijverbruik aanzienlijk. Dit alles is mooi en aangenaam, maar je moet kiezen - animatie of batterijbesparing.

Stap 6

Tijdens een gesprek wordt veel energie "opgegeten" door trillingen. Voor velen is het de hele tijd ingeschakeld, maar vaak is het niet nodig. Het trilalarm is uitgevonden om te informeren over oproepen en inkomende berichten in gevallen waarin u het geluid moet dempen - in theaters en bioscopen, tijdens vergaderingen, enz. Bovendien hebben veel gebruikers constant een nutteloze trilling als ze op het toetsenbord drukken.

Stap 7

Doorbreek de gewoonte om constant door feeds van sociale media te bladeren. Geef toe, je doet het vaak door traagheid, meerdere keren door dezelfde notities en foto's scrollen. Wonderen gebeuren hier niet: als je niet uit het mobiele internet komt, raakt de batterij snel leeg.

Stap 8

Als de batterij sneller ontlaadt dan voorheen, kan de batterij de oorzaak zijn. Na verloop van tijd "verslijt" het en begint het slechter te werken. In dit geval helpt alleen het vervangen van de batterij. Als de batterij verwijderbaar is, is het heel gemakkelijk om het zelf te doen, en de oude batterij kan niet worden weggegooid, maar bij u worden gedragen en als reserve worden gebruikt.

Stap 9

Gebruik extra apparaten zoals externe batterijen en draagbare opladers. Er zijn er nu veel te koop en ze kunnen u helpen uw smartphone langer mee te laten gaan.

Aanbevolen: