Hoe De IPhone Te Ontgrendelen Als U Uw Wachtwoord Bent Vergeten

Inhoudsopgave:

Hoe De IPhone Te Ontgrendelen Als U Uw Wachtwoord Bent Vergeten
Hoe De IPhone Te Ontgrendelen Als U Uw Wachtwoord Bent Vergeten

Video: Hoe De IPhone Te Ontgrendelen Als U Uw Wachtwoord Bent Vergeten

Video: Hoe De IPhone Te Ontgrendelen Als U Uw Wachtwoord Bent Vergeten
Video: How to restore your iPhone if you forgot your passcode - Apple Support 2024, April
Anonim

Om gegevens op de iPhone te beschermen, plaatsen veel gebruikers er een wachtwoord op. Maar soms faalt het geheugen, waardoor het onmogelijk is om het te ontgrendelen. Het internet staat vol met verschillende instructies om u te helpen uw telefoon aan te zetten zonder de felbegeerde code, maar de meeste zijn dummies. Er is maar één geldige manier om uw iPhone te ontgrendelen als u uw wachtwoord bent vergeten.

Een iPhone ontgrendelen als u uw wachtwoord bent vergeten
Een iPhone ontgrendelen als u uw wachtwoord bent vergeten

Een effectieve manier om een iPhone te ontgrendelen zonder wachtwoord

Als u een van degenen bent die de code van de iPhone niet meer weet, kunt u deze taak gemakkelijk aan, nadat u hebt geleerd hoe u een iPhone kunt ontgrendelen zonder wachtwoord. Om dit te doen, moet u verbinding kunnen maken met een computer of laptop waarop iTunes is geïnstalleerd.

Zelfs als je het wachtwoord niet correct hebt ingevoerd en de iPhone is vergrendeld, kun je hem nog steeds synchroniseren via iTunes. Voordat u de code wijzigt om het menu van het apparaat te openen, sluit u het aan op de USB-poort met de meegeleverde kabel (los te koppelen van de oplader). Zorg ervoor dat u uw gegevens synchroniseert, zodat u ze kunt herstellen als ze verloren zijn gegaan door onjuist herstel.

Om een vergrendelde iPhone te gebruiken, moet u naar de DFU-modus gaan. Om dit te doen, start u het apparaat als volgt opnieuw op:

- houd tegelijkertijd de vergrendelknop en de Home-toets op het voorpaneel een paar seconden ingedrukt;

- wanneer u het appelvormige logo op het scherm ziet, ontgrendelt u het slot door de ronde middelste knop ingedrukt te houden;

- wacht op het bericht over de noodzaak om de iPhone te synchroniseren met iTunes;

- wanneer uw telefoon door de computer wordt gevonden, ziet u dat deze zich in de herstelmodus bevindt;

- bevestig uw toestemming voor deze procedure.

Om je iPhone te ontgrendelen als je je wachtwoord bent vergeten, moet je een paar minuten wachten tot de synchronisatie is voltooid De iPhone keert terug naar de DFU-modus, maar de beveiligingscode staat er niet meer op.

De procedure voor het ontgrendelen van een iPhone zonder wachtwoord is eenvoudig, maar behoorlijk lang. Vaak kunnen gebruikers er niet tegen en ontkoppelen ze het apparaat van een laptop of computer. U moet dit niet doen, want als u het verkeerd herstelt, kunnen al uw gegevens volledig verloren gaan. Bovendien kunnen er in de toekomst softwarestoringen optreden in de werking van het apparaat.

Als u uw iPhone-wachtwoord bent vergeten en niet weet wat u ermee moet doen, gebruik dan de voorgestelde methode, aangezien het onmogelijk is om een iPhone te ontgrendelen zonder iTunes.

Andere manieren om je iPhone te ontgrendelen als je je wachtwoord bent vergeten

Let op het volgende zodat u op inactieve manieren kunt navigeren om een iPhone zonder wachtwoord te herstellen.

Verschillende sites melden dat het iOS-besturingssysteem bugs bevat waarmee je de wachtwoordbeveiliging kunt omzeilen als je een noodoproep doet. Apple heeft deze kloof echter verbeterd, dus het zal niet werken om een iPhone zonder wachtwoord te jailbreaken met deze methode.

Er is een methode waarbij het wordt aanbevolen om het bestand met de beveiligingscode van de iPhone te verwijderen via de IExplorer-browser, maar het is onwaarschijnlijk dat deze optie tot het gewenste resultaat leidt.

Sommige onbekwame gebruikers beweren dat je het wachtwoord op de iPhone kunt wijzigen, als deze vergrendeld is, met behulp van de toepassing Zoek mijn iPhone. Maar zelfs deze methode is gedoemd te mislukken.

Als je instructies bent tegengekomen die beweren dat je een wachtwoord op een iPhone kunt ontgrendelen zonder iTunes, dan moet je geen tijd verspillen aan het toepassen ervan, omdat ze nutteloos zijn.

Aanbevolen: