Hoe U Het Patroon Op Android Kunt Resetten Als U Het Bent Vergeten

Hoe U Het Patroon Op Android Kunt Resetten Als U Het Bent Vergeten
Hoe U Het Patroon Op Android Kunt Resetten Als U Het Bent Vergeten

Video: Hoe U Het Patroon Op Android Kunt Resetten Als U Het Bent Vergeten

Video: Hoe U Het Patroon Op Android Kunt Resetten Als U Het Bent Vergeten
Video: How To Unlock Forgotten Pattern Lock On Android Phone | Unlock All Mobile 2024, Mei
Anonim

Een grafische sleutel is een beveiligingsparameter voor apparaten die draaien op het Android-besturingssysteem, ontworpen om de veiligheid van persoonlijke gebruikersgegevens te waarborgen en bestanden te beschermen tegen nieuwsgierige blikken. Er zijn verschillende eenvoudige methoden om de beveiliging te verwijderen voor het geval u het patroon van het ingestelde patroon of de digitale wachtwoordcode bent vergeten.

Hoe u het patroon op Android kunt resetten als u het bent vergeten
Hoe u het patroon op Android kunt resetten als u het bent vergeten

Er zijn meer dan 20 manieren om het patroon opnieuw in te stellen en een vergrendeld apparaat in te voeren, zonder het ingestelde wachtwoord of de afbeelding in te voeren. De meeste methoden vereisen bepaalde technische kennis van het Android-platform en de aanwezigheid van applicatieprogramma's die op de computer zijn geïnstalleerd. Desondanks zijn er verschillende universele en eenvoudige acties om dit probleem op te lossen die beschikbaar zijn voor een breed scala aan gebruikers en die geen speciale kennis vereisen.

Na vele mislukte pogingen om de ontgrendelingssleutel in te voeren, zal het apparaat u vragen om uw Google-accountgegevens in te voeren. Als de login en het wachtwoord overeenkomen met de gegevens die op dit specifieke gadget zijn geregistreerd, geeft het apparaat een bericht weer over de noodzaak om een nieuw wachtwoord te bedenken, waarna het apparaat beschikbaar is voor gebruik. Bij het gebruik van deze methode is het belangrijk dat de smartphone of tablet verbonden is met het mobiele internet of met een wifi-netwerk.

De volgende manipulatie zal alleen succesvol zijn als een vroege versie van Android is geïnstalleerd. Een poging om via deze methode het systeem binnen te komen, zal de gadget echter in geen geval schaden. Bel jezelf op het geblokkeerde apparaat, neem de oproep aan en probeer al in de gespreksmodi naar de beveiligingsinstellingen te gaan en schakel vervolgens de blokkeerfunctie uit.

Fabrieksreset of harde reset. Een functie waarmee u het systeem kunt terugdraaien naar de staat waarin het zich na de aankoop bevond. Hiermee worden alle applicatiegegevens, instellingen en telefoongeheugen gewist. Houd het apparaat volledig uitgeschakeld en houd tegelijkertijd de aan / uit-toets en de volumeknop + ingedrukt. Nadat u de benodigde toetsen 5-10 seconden ingedrukt heeft gehouden, verschijnt het herstelmodusmenu. Gebruik de volumeknop om een item te selecteren en druk op de aan/uit-knop. In het volgende venster dat wordt geopend, staat de voor ons interessante regel al onder de naam, waarna deze, door op de reset-bewerking te klikken, als voltooid kan worden beschouwd. De smartphone zal opnieuw opstarten in een nieuwe vorm, niet belast met instellingen.

Belangrijk: de methode om naar de herstelmodus te gaan is universeel voor de meeste apparaten met Android, maar als de beschreven toetsencombinatie niet heeft geholpen om dit menu te openen, zoek dan op het netwerk naar een combinatie van gelijktijdig indrukken van de knoppen specifiek voor uw model.

Aanbevolen: