Wat Te Doen Als U Uw Patroon Bent Vergeten?

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Als U Uw Patroon Bent Vergeten?
Wat Te Doen Als U Uw Patroon Bent Vergeten?

Video: Wat Te Doen Als U Uw Patroon Bent Vergeten?

Video: Wat Te Doen Als U Uw Patroon Bent Vergeten?
Video: Android wachtwoord resetten: Hoe reset je je wachtwoord? | Samsung & You 2024, Mei
Anonim

Met de patroonsleutel kunt u de vertrouwelijkheid van informatie op uw telefoon of tablet bewaren en wordt als een zeer handig hulpmiddel beschouwd. Soms gebeurt het echter dat de eigenaar het wachtwoord vergeet dat hij heeft uitgevonden en geen toegang heeft tot de functies van de gadget. Wat te doen als u uw patroon bent vergeten?

wat te doen als je het patroon bent vergeten?
wat te doen als je het patroon bent vergeten?

Er zijn verschillende manieren om uw telefoon of tablet in een dergelijke situatie te ontgrendelen.

Uw Google-account gebruiken

Met deze methode kunt u uw gadget snel en gemakkelijk ontgrendelen. Maar het werkt alleen als de tablet of smartphone is gekoppeld aan een Google-account. Na verschillende pogingen (meestal vijf) om de vergeten sleutel te onthouden, geeft het apparaatsysteem een link weer: "Uw grafische wachtwoord vergeten?". Je hoeft er alleen maar op te klikken. Als gevolg hiervan wordt het aanmeldingsformulier voor het Google-account op het scherm weergegeven. Na het invoeren van de gegevens wordt de gadget direct ontgrendeld.

Softwaregebruik

Het antwoord op de vraag wat u moet doen als u uw patroon bent vergeten met een gesynchroniseerd Google-account, is dus eenvoudig. Het is veel erger als het profiel van dit sociale netwerk niet aan de telefoon of tablet is gekoppeld, of het wachtwoord van Google ook wordt vergeten (en het is trouwens erg moeilijk om het te herstellen). In dit geval moet u speciale software gebruiken om te ontgrendelen.

De procedure moet als volgt zijn:

  • USB-foutopsporing is aangesloten (instellingen - ontwikkeling);
  • de telefoon of tablet is aangesloten op de computer;
  • het ADB RUN-programma is op de computer geïnstalleerd;
  • het commando cmd staat in de commandoregel van de pc.

Verder, voor degenen die het grafische wachtwoord zijn vergeten, moet u het pad naar het pakket ongeveer bij het programma registreren, zoals in de onderstaande afbeelding.

vergeten patroon
vergeten patroon

Dan moet u dergelijke opdrachten uitvoeren en na elk op Enter drukken.

grafisch wachtwoord vergeten
grafisch wachtwoord vergeten

Daarna moet u het apparaat opnieuw opstarten door het los te koppelen van de computer of door het RegawMod Rebooter-programma te gebruiken (het moet ook op de pc worden geïnstalleerd). Daarna heb je het vergeten patroon niet meer nodig om het gadgetmenu te openen. Als het apparaat bij het inschakelen opnieuw om een soortgelijk wachtwoord vraagt, kunt u absoluut elk wachtwoord invoeren. Alleen dan is het ook raadzaam om het niet te vergeten.

Wat te doen als u uw patroon bent vergeten: andere manieren

Er zijn andere methoden om een vergeten sleutel op een smartphone of tablet te ontgrendelen. Dit kan bijvoorbeeld via het menu Herstel, of door te knipperen. Maar de twee hierboven beschreven methoden zijn de eenvoudigste. Als u uw telefoon of tablet niet zelf kunt ontgrendelen, wanhoop dan niet. Breng het gewoon naar de dichtstbijzijnde service. Daar helpen experts u toegang te krijgen tot uw gegevens. Maar natuurlijk ontgrendelen ze het apparaat alleen tegen een bepaalde vergoeding.

Aanbevolen: