Hoe De Operator Te Veranderen Met Behoud Van Het Nummer

Hoe De Operator Te Veranderen Met Behoud Van Het Nummer
Hoe De Operator Te Veranderen Met Behoud Van Het Nummer

Video: Hoe De Operator Te Veranderen Met Behoud Van Het Nummer

Video: Hoe De Operator Te Veranderen Met Behoud Van Het Nummer
Video: Master the Haas Side-Mount Tool Changer – Haas Automation Tip of the Day 2024, April
Anonim

Sinds 1 december 2013 hebben alle mobiele gebruikers de mogelijkheid om van mobiele operator te veranderen, met behoud van hun oude telefoonnummer. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen met het dichtstbijzijnde kantoor van het bedrijf waarin u geïnteresseerd bent en de werknemers te informeren over uw voornemen om van operator te veranderen.

Hoe de operator te veranderen met behoud van het nummer
Hoe de operator te veranderen met behoud van het nummer

Opgemerkt moet worden dat de procedure en voorwaarden voor het wijzigen van een mobiele operator bijna voor iedereen hetzelfde zijn.

Hoe de operator veranderen met behoud van het nummer: overstappen naar Beeline

U moet naar het Beeline-kantoor komen, de medewerkers informeren over uw voornemen om van mobiele provider te veranderen en vervolgens de vragenlijst invullen die u krijgt (paspoortgegevens zijn vereist). U krijgt een extra simkaart en u kunt beide kaarten gebruiken.

Op de dag van de verandering van het mobiele bedrijf kunnen er problemen met het netwerk optreden (hiervoor is het beter om uzelf in te dekken en na te denken over hoe u zult communiceren en problemen zult oplossen, een nieuwe simkaart kopen). Het is vermeldenswaard dat de wijziging van de mobiele operator uiterlijk 30 dagen na de datum van schrijven van de aanvraag moet plaatsvinden.

Hoe de operator te veranderen met behoud van het nummer: overschakelen naar MTS

U moet naar het MTS-kantoor komen, de medewerkers informeren over uw voornemen om van mobiele operator te veranderen en vervolgens de vragenlijst invullen die u krijgt (paspoortgegevens zijn vereist).

Na uitgifte van een nieuwe simkaart kunt u uw oude kaart gebruiken, ongeveer een dag voor de wisseling van operator ontvangt u een melding en dient u de aan u verstrekte simkaart in de telefoon te plaatsen.

Het is vermeldenswaard dat de overgang wordt betaald, dus als uw account schulden heeft en minder dan 100 roebel (100 roebel zijn de kosten van de overgang), wordt de verandering van operator geweigerd.

Hoe de operator veranderen met behoud van het nummer: overstappen naar Megafon

U moet naar het Megafon-kantoor komen, de medewerkers informeren over uw voornemen om van mobiele operator te veranderen en vervolgens de vragenlijst invullen die u krijgt. Nadat u alle velden van de vragenlijst heeft ingevuld, krijgt u een nieuwe simkaart, de dag voor de wisseling van operator wordt een bericht met deze melding naar uw telefoon gestuurd.

De overgangskosten bedragen 100 roebel, de overgangstijd is niet meer dan 30 dagen.

De overdracht kan ook worden geweigerd omdat er nog geen 60 dagen zijn verstreken sinds de vorige wijziging van de mobiele operator.

Aanbevolen: