Hoe De Melodie In MTS . Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Melodie In MTS . Te Veranderen
Hoe De Melodie In MTS . Te Veranderen

Video: Hoe De Melodie In MTS . Te Veranderen

Video: Hoe De Melodie In MTS . Te Veranderen
Video: Make ANY Plugin MultiBand with the FREE StudioRack Plugin Chainer 🤯🔥 #Shorts 2024, Mei
Anonim

Mobiele operators bieden ons een verscheidenheid aan diensten die zijn ontworpen om de dagelijkse communicatie op een mobiele telefoon te diversifiëren en te verbeteren. Een van de meest populaire services van vandaag is de kiestoonservice.

Hoe de melodie in MTS. te veranderen
Hoe de melodie in MTS. te veranderen

instructies:

Stap 1

De "Beep"-service wordt momenteel geleverd door alle bestaande mobiele operators. Maar het was het MTS-bedrijf dat als eerste zijn abonnees aanbood om de saaie pieptoon te vervangen door een modieus geluidssignaal. Tegenwoordig wordt deze dienst door duizenden abonnees gebruikt.

Stap 2

Als u een MTS-abonnee bent, belt u, om de "Beep" (GOOD'OK)-service te activeren, 0550 vanaf uw mobiele telefoon of kiest u het commando * 111 * 28 # en belt u.

Stap 3

U kunt ook een sms sturen met het woord "PASS" naar het nummer 9505. Daarna moet er een sms naar uw mobiele telefoon worden gestuurd om de verbinding met deze dienst te bevestigen.

Stap 4

Om melodieën te selecteren en in te stellen in plaats van piepjes, belt u 0550 en volgt u de instructies van het antwoordapparaat.

Stap 5

Het is echter veel handiger en sneller om melodieën op internet te installeren en te wijzigen op het mobiele portaal van de operator in het "persoonlijke account". Op de site https://www.goodok.mts.ru/ vindt u een enorme selectie van verschillende melodieën. Om degene die je leuk vindt op je telefoon te installeren of de reeds geïnstalleerde te vervangen, moet je de link naast de geselecteerde melodie volgen. U ontvangt de code en het nummer waarnaar u het per sms moet verzenden. Op dezelfde site kunt u informatie vinden over de kosten van de door u gekozen melodie

Stap 6

Als u een melodie "afgeluisterd" van een andere abonnee wilt installeren en deze niet kunt vinden in de catalogus op de site, dan in de sectie "Wat is deze piep?" Ik wil dezelfde voor mezelf!" je moet het abonneenummer invoeren met de melodie die je leuk vindt en de link "Bekijk melodieën" volgen. In het geopende venster ziet u een lijst met melodieën voor de opgegeven abonnee en kunt u daaruit de gewenste melodie selecteren.

Stap 7

MTS-abonnees kunnen de geselecteerde melodie slechts 30 dagen installeren, waarna het opnieuw moet worden ingewisseld (of een nieuwe moet worden gekozen). Er zijn geen abonnementskosten voor deze service in het MTS-bedrijf, maar de aansluiting van de "Gudok" kost 50, 3 roebel.

Aanbevolen: