Sms-meldingen Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Sms-meldingen Uitschakelen
Sms-meldingen Uitschakelen

Video: Sms-meldingen Uitschakelen

Video: Sms-meldingen Uitschakelen
Video: App-meldingen uitzetten op je Android-telefoon: zo doe je dat 2024, Mei
Anonim

SMS-meldingen zijn een dienst waarmee verschillende diensten, waaronder mobiele operators, bepaalde informatie aan de abonnee doorgeven. Ongewenste berichten kunnen eenvoudig door uzelf of met hulp van het communicatiepersoneel van uw operator worden uitgeschakeld.

Sms-meldingen uitschakelen
Sms-meldingen uitschakelen

instructies:

Stap 1

Probeer een sms-bericht te sturen met het woord "STOP" of STOP naar het nummer waarvan de meldingen komen. In de regel stopt deze opdracht met mailen en kunt u zich afmelden voor de informatiedienst. Houd er rekening mee dat in sommige gevallen een bepaald bedrag in rekening wordt gebracht van het mobiele account voor het uitschrijven van de mailinglijst.

Stap 2

Schakel het verzenden van meldingen via de internetassistent uit. Alle grote mobiele operators bieden toegang tot deze dienst via hun officiële websites. Om een gebruikersnaam en wachtwoord te krijgen, doorloop je de snelle registratieprocedure en ga je naar het servicegedeelte met informatie over lopende abonnementen. Hier kunt u degenen die niet nodig zijn uitschakelen en alle andere betaalde en informatieve diensten weigeren.

Stap 3

Kijk op de website van uw provider voor een lijst met USSD-commando's die via het belmenu op de telefoon worden ingevoerd. Er moet ook een commando zijn om toegang te krijgen tot het menu van huidige abonnementen en verbonden informatiediensten, waarmee u onnodige kunt uitschakelen.

Stap 4

Neem contact op met het ondersteuningscentrum van uw provider. Om dit te doen, moet u een speciaal kort nummer bellen dat binnen het netwerk werkt: 0890 - voor MTS-abonnees, 555 - voor Megafon-abonnees en 0611 - voor Beeline-abonnees. Zodra het antwoordapparaat begint te praten, drukt u op de "0"-toets en wacht u op de verbinding met de telefoniste. Vertel de specialist dat je sms-meldingen wilt uitschakelen en geef het juiste nummer door. Wees klaar om op verzoek uw paspoortgegevens te verstrekken en u te informeren over het huidige mobiele tarief.

Stap 5

Bezoek de mobiele telefoon showroom van uw operator. Neem contact op met de beheerders en vraag hen om onnodige informatiediensten uit te schakelen. Deze procedure kost niet veel tijd en is vaak gratis. In dit geval heeft het kantoorpersoneel mogelijk uw klantenovereenkomst en paspoort nodig.

Aanbevolen: