Een Tv Aansluiten Op Een Router

Inhoudsopgave:

Een Tv Aansluiten Op Een Router
Een Tv Aansluiten Op Een Router

Video: Een Tv Aansluiten Op Een Router

Video: Een Tv Aansluiten Op Een Router
Video: How to Setup Ethernet Wired Internet Connection For TV (Easy) 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is het behoorlijk winstgevend om verschillende soorten en soorten tv's te gebruiken voor routers. Vaak heb je de hulp van specialisten nodig. Het kan om verschillende redenen moeilijk zijn om zelf verbinding te maken. Dit is niet alleen het gebruik van incompatibele technieken met elkaar. Het is belangrijk om de gegevensomleidingsroute correct te kunnen schrijven en de parameters in overeenstemming met de vereisten te kunnen configureren. Al het bovenstaande kan onafhankelijk worden gedaan als je enige vaardigheden hebt om met aanpasbare apparatuur te werken. Een competente implementatie van alle instellingen zal een unieke kans voor u creëren om met data te werken.

Een tv aansluiten op een router
Een tv aansluiten op een router

Het is nodig

TV, router, kennis van het Engels bij het instellen van parameters en het voorschrijven van routes

instructies:

Stap 1

Om de tv op de router aan te sluiten, moet je de stapsgewijze instructies volgen. De eerste stap kan worden beschouwd als de studie van de technische parameters van de te verbinden objecten en de mogelijkheid van hun combinatie. Om dit te doen, moet u de technische documentatie bestuderen of in de praktijk de mogelijkheid van hun interactie controleren.

Stap 2

In de handmatige instelmodus moet u het item "Parameters" selecteren en uitvoeren in overeenstemming met de vereisten. Eerst moet je de dubbele toegangsmodus, ook wel Russische pppoe genoemd, controleren. Schakel vervolgens DHCP in, configureer de eigenschappen van het lokale netwerk.

Stap 3

Bij het configureren van de eigenschappen van het lokale netwerk is het de moeite waard om de modus zo in te stellen dat instellingen zoals ip en dns automatisch worden ontvangen. Wanneer uw computer alle gegevens heeft ontvangen, is het de moeite waard om de directe verbinding te starten.

Stap 4

Vervolgens moet u een route, login, wachtwoord registreren, bedieningsmodi instellen. Daarna moet u het systeem opnieuw opstarten en internet en tv starten.

Stap 5

Bij het besluit om aanvullende services te configureren, kan het nodig zijn om aanvullende datatransmissieroutes voor te schrijven.

Stap 6

Het voorschrijven van routes moet in sommige gevallen meerdere keren worden herhaald. In de regel kunnen er tijdens de verbinding verschillende technische storingen optreden. Hun eliminatie kan niet snel genoeg gebeuren. Het is de moeite waard om het systeem meerdere keren in te stellen en opnieuw op te starten.

Aanbevolen: