Hoe U De Rest Van Het Verkeer Op MTS . Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Rest Van Het Verkeer Op MTS . Kunt Achterhalen
Hoe U De Rest Van Het Verkeer Op MTS . Kunt Achterhalen

Video: Hoe U De Rest Van Het Verkeer Op MTS . Kunt Achterhalen

Video: Hoe U De Rest Van Het Verkeer Op MTS . Kunt Achterhalen
Video: De stikstofcrisis | Ecoloog Henk Siepel en luchtkwaliteitsonderzoeker Carlijn Hendriks, lezing 2024, April
Anonim

Gebruikers van mobiel internet moeten weten hoe ze de rest van het verkeer op MTS kunnen achterhalen. Zo vermijdt u onnodige kosten, kiest u het meest geschikte tarief en verdeelt u de kosten effectief.

Probeer zelf de rest van het verkeer op MTS te achterhalen
Probeer zelf de rest van het verkeer op MTS te achterhalen

instructies:

Stap 1

U kunt de rest van het verkeer op MTS achterhalen met behulp van een van de speciale USSD-commando's, die worden gekozen vanaf het digitale toetsenbord van de telefoon. Gebruik het universele verzoek * 100 * 1 #, waarmee u de rest van de pakketten op alle tariefplannen kunt vinden. Selecteer GPRS in het digitale menu. Hier kun je ook de resterende minuten van het gesprek, het aantal sms'en en mms'en bekijken. De gegevens worden op het scherm weergegeven of in de vorm van een sms naar uw nummer gestuurd. Het verkrijgen van referentie-informatie is een gratis service.

Stap 2

Als u de rest van het verkeer op MTS wilt weten binnen de tariefpakketten voor speciale aanbiedingen met een beperkte geldigheidsduur, volg dan het verzoek * 10 0 * 2 # En nogmaals, in het menu dat verschijnt, kunt u niet alleen GPRS selecteren, maar ook pakketten van minuten, SMS en MMS en GPRS. Als u aanvullende internetopties heeft, kunt u de rest van het GPRS-verkeer achterhalen met het commando * 111 * 217 #. Als reactie hierop ontvang je een bericht met daarin de hoeveelheid resterende megabytes aan verkeer en de periode waarin de gekoppelde optie geldig is.

Stap 3

U kunt ook het beschikbare saldo van het MTS-internet achterhalen door een enkel gratis referentienummer 0890 te bellen. Door dit te bellen, wordt u naar het spraakmenu geleid. Ga volgens de instructies naar de sectie meldingen over de status van aangesloten tariefpakketten en selecteer het item van het resterende GPRS-verkeer. Als u in het menu op de "0"-toets drukt, zal een ondersteuningsspecialist u antwoorden, die ook alle benodigde informatie zal verstrekken. Daarnaast worden alle gegevens over tarieven en diensten aan abonnees verstrekt in kantoren en salons van MTS.

Stap 4

U kunt ook de rest van het verkeer op MTS controleren via uw persoonlijke account op de officiële website van de operator. Log in met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Ga naar het gedeelte 'Rekeningsaldo'. Scroll naar beneden op de pagina en je ziet de subkop "Saldo uit pakketten …". De rest van het internetverkeer, evenals de gespreksminuten en andere verbonden opties worden hier weergegeven.

Aanbevolen: