Hoe Het Verkeer Op Een Megafoon Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Verkeer Op Een Megafoon Te Achterhalen?
Hoe Het Verkeer Op Een Megafoon Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Verkeer Op Een Megafoon Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Verkeer Op Een Megafoon Te Achterhalen?
Video: Spy Megaphone Hack 2024, April
Anonim

Het is helemaal niet moeilijk om informatie te achterhalen over hoeveel verkeer er in een bepaalde periode is verzonden. Het verkeer kan eenvoudig worden gecontroleerd met behulp van speciale software die hiervoor is ontworpen. Als in het tariefpakket voor internettoegang op een megafoon wordt betaald voor verkeer per megabyte, dan kan dat handig zijn.

Hoe het verkeer op een megafoon te achterhalen?
Hoe het verkeer op een megafoon te achterhalen?

Het is nodig

  • - een computer met het geïnstalleerde Windows-besturingssysteem;
  • - toegang tot de computer als beheerder;
  • - een firewall die is geconfigureerd om de geïnstalleerde software te laten werken.

instructies:

Stap 1

Download gratis het programma voor het verkrijgen van statistieken over het verkeer op een megafoon. Bijvoorbeeld het programma NetWorx. Op de site biedt de ontwikkelaar aan om twee versies van het programma te downloaden: Portable en Installer. Draagbaar betekent dat het programma zonder installatie wordt uitgevoerd, terwijl Installer moet worden geïnstalleerd. Download de draagbare versie voor meer werkgemak.

Stap 2

Maak een NetWorx-map aan in elke sectiemap waar de aangepaste documenten zich bevinden. Om programma's op verschillende computers te kunnen draaien, maakt u een map op de flashkaart aan. Pak het archief dat is gedownload van de site van de ontwikkelaar uit in de gemaakte map. Ga erin en voer het bestand met de naam networx.exe uit.

Stap 3

Configureer de noodzakelijke parameters voor vervolgwerkzaamheden bij de eerste start van het programma. Selecteer de taal voor het weergeven van de tekst en de netwerkadapter waarvan u het verkeer wilt controleren. Als er meer dan één adapter is, kunt u het item "Alle verbindingen" selecteren, waarmee u al het verkeer op de computer kunt regelen. Druk op de knop "Voltooien" om de bewerking te bevestigen.

Stap 4

Nadat het netwerkpictogram in het systeemvak is verschenen, dubbelklikt u erop met de linkermuisknop. Het hoofdvenster wordt geopend, dat alle statistieken bevat. Klik op het tabblad dat u nodig heeft voor meer gedetailleerde informatie.

Aanbevolen: