Een MTS-internetverbinding Instellen

Inhoudsopgave:

Een MTS-internetverbinding Instellen
Een MTS-internetverbinding Instellen

Video: Een MTS-internetverbinding Instellen

Video: Een MTS-internetverbinding Instellen
Video: internet verbinding problemen herstellen 2024, Mei
Anonim

De lijst met diensten die door de mobiele operator MTS worden geleverd, omvat de mogelijkheid om zowel vanaf een telefoon als vanaf een computer verbinding te maken met de internettoegangsdienst. Om dit te doen, moet u een paar eenvoudige stappen nemen.

Een MTS-internetverbinding instellen
Een MTS-internetverbinding instellen

instructies:

Stap 1

Om verbinding te maken met de internettoegangsdienst op uw mobiele telefoon, belt u 8 800 250 0890. Volg de instructies in het spraakmenu, ga naar de operator en vraag een sms-bericht aan met instellingen voor internettoegang. Als automatische instellingen voor uw telefoonmodel aanwezig zijn, ontvangt u een bericht dat moet worden geactiveerd, anders ontvangt u een bericht met tekstinstellingen die u handmatig moet invoeren. Start je mobiel opnieuw op, waarna je van deze dienst gebruik kunt maken.

Stap 2

Als het uw doel is om vanaf een computer verbinding te maken met internet, synchroniseert u uw telefoon met een pc. Als de schijf met de benodigde stuurprogramma's en de datakabel niet in het pakket zijn meegeleverd, koop dan de kabel in een winkel voor mobiele telefoons en download de stuurprogramma's van de website van de fabrikant. Installeer daarna de stuurprogramma's en sluit de telefoon aan op de computer. Bel het nummer uit de vorige stap en vraag om hulp bij het opzetten van een verbinding op uw computer. Volg de instructies van de operator nauwkeurig op.

Stap 3

Het gebruik van mobiel internet kan vaak erg kostbaar zijn, daarom is het aan te raden om speciale programma's te gebruiken in plaats van standaardprogramma's. Het eenvoudigst is om de gespecialiseerde Opera mini-browser zowel op de telefoon als op de computer te gebruiken. Met deze browser kunt u niet alleen bijna alle pagina's bekijken, maar ook uw verkeerskosten bijna tien keer verlagen. Download het van opera.com. Houd er rekening mee dat deze browser oorspronkelijk is ontworpen voor mobiele telefoons, daarom moet u een java-emulator installeren om ermee op een computer te werken.

Aanbevolen: