Hoe Krijg Je Een Telefoonvoordeel?

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Je Een Telefoonvoordeel?
Hoe Krijg Je Een Telefoonvoordeel?

Video: Hoe Krijg Je Een Telefoonvoordeel?

Video: Hoe Krijg Je Een Telefoonvoordeel?
Video: Hoe krijg je Sandy uit een knokdoos 2024, Mei
Anonim

In overeenstemming met de decreten van de regering van de Russische Federatie hebben sommige categorieën burgers recht op voordelen voor een abonnement op een vaste telefoon en betaling van een geldelijke vergoeding.

Hoe krijg je een telefoonvoordeel?
Hoe krijg je een telefoonvoordeel?

instructies:

Stap 1

Neem contact op met het ministerie van Sociale Zaken om erachter te komen of u of uw gezinsleden in aanmerking komen voor 50 procent korting op uw telefoonabonnement. Typisch zijn deze categorieën burgers: - deelnemers en invaliden van de Tweede Wereldoorlog; - arbeiders in de achterhoede tijdens de Tweede Wereldoorlog; - arbeidsveteranen; - gepensioneerden met revalidatiedocumenten; - gehandicapten van de III-groep; - alleenstaande gepensioneerden of gezinnen die alleen uit gepensioneerden bestaan; - werkloze gepensioneerden met kinderen ten laste onder de 18; - personen met overheidspremies.

Stap 2

Bereid alle documenten voor die nodig zijn om een uitkering te ontvangen: - een overeenkomst met een telecomoperator voor het verstrekken van een abonneenummer (of een attest van de operator); - een paspoort (of een gewaarmerkte kopie); - een pensioenattest (of een gewaarmerkt afschrift); - een uittreksel uit een kabouterboekje; - een uittreksel van een persoonlijke rekening; - een gewaarmerkt afschrift van een verklaring van arbeidsongeschiktheid (voor mensen met een handicap); - een verklaring van gezinssamenstelling (voor gepensioneerden, inclusief mensen met kinderen ten laste onder de 18 jaar); - een gewaarmerkte kopie van een certificaat van een veteraan van de Grote Patriottische Oorlog (arbeidsveteraan, gerehabiliteerd); - documenten die de ontvangst van overheidsonderscheidingen bevestigen.

Stap 3

Leg een verklaring af gericht aan het hoofd van de afdeling Sociale Zekerheid. Geef in de aanvraag aan hoe de vergoedingen worden uitbetaald. Als u geld wilt overmaken naar een bankrekening, geef dan uw bankgegevens op. Datum en teken. Voeg eventueel verzamelde documenten toe aan uw aanvraag.

Stap 4

Let op: In sommige gevallen kan de Sociale Zekerheid voor alle gezinsleden inkomensverklaringen verlangen. Als het totale inkomen 150% van het bestaansminimum bedraagt, kan de betaling van een geldelijke vergoeding voor uitkeringen worden geweigerd.

Aanbevolen: