Hoe Een Foto Via Icq Van Computer Naar Telefoon Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Foto Via Icq Van Computer Naar Telefoon Te Verzenden
Hoe Een Foto Via Icq Van Computer Naar Telefoon Te Verzenden

Video: Hoe Een Foto Via Icq Van Computer Naar Telefoon Te Verzenden

Video: Hoe Een Foto Via Icq Van Computer Naar Telefoon Te Verzenden
Video: ICQ Android App Review 2024, Mei
Anonim

Via het ICQ-protocol kun je naast tekstberichten ook foto's versturen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, die voorwaardelijk kunnen worden onderverdeeld in directe en gebruikende webservers van derden.

Hoe een foto via icq van computer naar telefoon te verzenden
Hoe een foto via icq van computer naar telefoon te verzenden

instructies:

Stap 1

Open een alternatieve client van het ICQ-protocol - QIP Infinum en ga naar de instellingen. Vink op het tabblad "Algemeen" het vakje aan naast de regel "De mogelijkheid om bestanden over te zetten" inschakelen. Selecteer in de instellingen voor bestandsoverdracht de optie "Direct". Open vervolgens het correspondentievenster met de gewenste contactpersoon en klik op de knop "Bestand verzenden". Selecteer in het bestandsbeheervenster dat wordt geopend het gewenste bestand en klik op de knop openen. Direct daarna verschijnt de tekst "Bestand verzenden (bestandsnaam en grootte)" en de knop "Annuleren" in het chatvenster. De ontvanger van het bestand moet op de knop "Accepteren" drukken om de verbinding tot stand te brengen en het bestand via het ICQ-protocol te verzenden. Deze methode wordt mogelijk niet ondersteund door sommige telefoonmodellen.

Stap 2

Ga naar de instellingen van QIP Infinum en selecteer in de opties voor bestandsoverdracht "Bestandsoverdracht via webserver". Open daarna het correspondentievenster met de contactpersoon naar wie u het bestand wilt verzenden, klik op de knop "Bestand verzenden" en selecteer en open op dezelfde manier als beschreven in de vorige stap de gewenste foto in de ingebouwde- in het bestandsbeheervenster. Daarna wordt de geselecteerde foto geüpload naar de server en ontvangt de geadresseerde een tijdelijke link om de foto te downloaden. Om dit te doen, moet de ontvanger een bericht met een link naar de foto selecteren, op de knop "Menu" drukken en de opdracht "Link openen" erin selecteren. De webpagina waarvan u de foto kunt downloaden, wordt geopend in de ingebouwde browser.

Stap 3

Open uw browser en ga naar imageshack.us. Upload uw foto naar deze service. Om dit te doen, klikt u op de knop "Bladeren" en opent u de gewenste foto in het bestandsbeheervenster. Daarna zal de pagina informatie weergeven over het geopende bestand (de naam en grootte). Dit opent een pagina met de afbeelding, links ernaar en codes om deze in te sluiten. Om een foto via ICQ te verzenden, opent u het correspondentievenster met een contactpersoon en stuurt u hem een link naar een foto die hij in een standaard browservenster kan openen.

Aanbevolen: