Hoe Mms Van Computer Naar MTS-telefoon Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Van Computer Naar MTS-telefoon Te Verzenden
Hoe Mms Van Computer Naar MTS-telefoon Te Verzenden

Video: Hoe Mms Van Computer Naar MTS-telefoon Te Verzenden

Video: Hoe Mms Van Computer Naar MTS-telefoon Te Verzenden
Video: Как отправить SMS и MMS с компьютера бесплатно smsdv v 2.3 2024, Mei
Anonim

De MTS-operator heeft voor zijn abonnees een programma ontwikkeld waarmee u gratis berichten (sms en mms) rechtstreeks van een computer naar een mobiele telefoon kunt sturen. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van het programma.

Hoe mms van computer naar MTS-telefoon te verzenden
Hoe mms van computer naar MTS-telefoon te verzenden

instructies:

Stap 1

Download het programma naar uw computer. Ga hiervoor naar de officiële website van het bedrijf en klik op het pictogram "SMS / MMS verzenden" op de hoofdpagina. Aan de linkerkant ziet u een kolom met de titel "Geavanceerde verzendopties". Klik erop en selecteer vervolgens "SMS / MMS vanaf pc". U krijgt een link aangeboden om het programma te downloaden.

Stap 2

Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, registreert u het. Voer het uit en wacht tot een apart venster verschijnt. Hierin moet je je mobiele telefoonnummer invullen. Stuur dan het USSD-commando * 111 * 31 # naar de operator (het is gratis). Als reactie hierop zou u een sms moeten ontvangen met een registratiecode. Geef het op in het speciale veld en klik op "Volgende". Na voltooiing van deze procedure ziet u een melding op het computerscherm (het zal u vertellen of alles goed is gegaan).

Stap 3

Om een MMS-bericht te verzenden, klikt u op het pictogram "Nieuwe MMS" in het configuratiescherm bovenaan het venster. Voer vervolgens het nummer van de ontvangende abonnee in. U hoeft uw nummer niet op te geven, omdat het programma dit automatisch instelt. Voeg de benodigde bestanden toe en voer uw berichttekst in en klik vervolgens op de knop "Verzenden". Het programma brengt u naar een pagina die de status weergeeft van de MMS die u hebt verzonden.

Stap 4

Stel indien nodig een schema in voor het verzenden van berichten (geef bijvoorbeeld het exacte tijdstip op voor het verzenden van alle SMS en MMS). Daarnaast kunt u specificeren en direct verzenden. Open het speciale menu om te configureren. Klik hiervoor op het icoon naast de kolom "Verzenden".

Stap 5

Houd er rekening mee dat u niet alleen via het programma een gratis bericht kunt verzenden, maar ook rechtstreeks vanaf de website van de MTS-operator. Open de reeds genoemde sectie genaamd "SMS / MMS verzenden". Vervolgens ziet u verschillende velden om in te vullen, voer uw mobiele nummer en het nummer van de ontvanger in. Geef vervolgens de te verzenden gegevens op, klik op de knop "Volgende".

Aanbevolen: