Een Boek Downloaden Naar Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Boek Downloaden Naar Je Telefoon
Een Boek Downloaden Naar Je Telefoon

Video: Een Boek Downloaden Naar Je Telefoon

Video: Een Boek Downloaden Naar Je Telefoon
Video: How to Download Books for FREE on Your iPhone! Updated 2021! 2024, Mei
Anonim

Houd je van lezen, maar kun je geen zwaar boek met je meedragen? Wees niet boos! Je kunt elk boek gemakkelijk downloaden naar je mobiel, en deze procedure kost je behoorlijk wat tijd!

Een boek downloaden naar je telefoon
Een boek downloaden naar je telefoon

instructies:

Stap 1

Om te beginnen, om een boek naar je telefoon te downloaden, moet je de naam van je telefoon en het model weten, aangezien de java-applicatie met het boek alleen naar een bepaalde schermextensie gaat. Wees in dit opzicht uiterst voorzichtig om onaangename situaties te vermijden.

Stap 2

Vervolgens moet u mobiele sites op internet vinden die een gratis bibliotheek hebben. Het zal handiger zijn als het is met ondersteuning voor zoekmachines. Anders wordt het moeilijk om een specifiek boek te vinden.

Stap 3

In de bibliotheek in de zoekmachine, als deze bestaat, zo niet, zoek dan handmatig het boek dat u het leukst vindt. Als je zelf moet zoeken, kies dan het genre van het boek, het onderwerp, de auteur en dan het werk. Download het boek naar uw computer en sla het op in een aparte map.

Stap 4

Verbind je telefoon met je computer. In het dialoogvenster dat wordt geopend, ziet u veel mappen die uw muziek, foto's, afbeeldingen, enzovoort bevatten. Zet de boekmap in een van deze mappen. Koppel vervolgens uw mobiel los van uw computer.

Stap 5

Zoek de java-app op je telefoon en voer deze uit. Sla vervolgens op in de map "games" of "applicaties". Ga er dan heen en open het boek. Veel plezier met lezen.

Stap 6

U kunt ook een alternatieve optie gebruiken. Als uw telefoon de java-functie niet ondersteunt, kunt u het boek nog steeds downloaden. Om dit te doen, moet je haar mobiele telefoon opslaan en een tekstbestand openen.

Aanbevolen: