Een Boek Downloaden Naar De IPhone

Inhoudsopgave:

Een Boek Downloaden Naar De IPhone
Een Boek Downloaden Naar De IPhone

Video: Een Boek Downloaden Naar De IPhone

Video: Een Boek Downloaden Naar De IPhone
Video: How to Download Books for FREE on Your iPhone! Updated 2021! 2024, Mei
Anonim

De handige en functionele iphone werd snel populair in veel landen van de wereld onder liefhebbers van elektronische gadgets. Met zo'n telefoon met een praktisch display kun je volumineuze teksten lezen, wat betekent dat hij als analoog van een e-book kan worden gebruikt. Tegenwoordig zijn er speciale programma's waarmee u boeken naar de iPhone kunt downloaden en ze vanaf het scherm van het apparaat kunt lezen.

Een boek downloaden naar de iPhone
Een boek downloaden naar de iPhone

instructies:

Stap 1

Het handigste leesprogramma voor de iphone is Books.app. Download het van de officiële website van de ontwikkelaar. Daar vindt u ook een gedetailleerde stapsgewijze handleiding voor gebruik, waarin alle nuances van het gebruik van het apparaat als e-book worden beschreven.

Stap 2

Om een boek naar de iphone te downloaden, hebt u een beschikbare bestandsbeheerder nodig. Een programma genaamd iFantastic heeft zich bijvoorbeeld goed bewezen. Het wordt gebruikt om bestanden te downloaden van pc's waarop Mac OS (naam van het besturingssysteem) is geïnstalleerd. Als uw computer Windows gebruikt, gebruikt u Brickr. Deze bestandsbeheerders worden vaak gebruikt om tekstdocumenten naar het iphone-apparaat te downloaden.

Stap 3

Om het boek naar de iphone over te zetten met behulp van bestandsbeheer, gaat u naar de map / var / root / Media / EBooks en vult u daar het vereiste tekstdocument (HTML- of TXT-formaat) in. U kunt boeken in dit formaat altijd vinden en op internet naar uw computer downloaden. Velen van hen zijn gratis beschikbaar. Sla teksten op in UTF-8-indeling (codering is geselecteerd in de programma-instellingen).

Stap 4

Gebruik een USB-kabel of kaartlezer om een boek naar de iphone te downloaden met een bestandsbeheerder. Van de gratis bestandsbeheerders is het meest populaire programma DiskAID.

Stap 5

Naast het downloaden van boeken via een kaartlezer of USB-kabel van een computer, betekent de iphone ook het rechtstreeks downloaden van boeken van internet via het apparaat zelf. Als u wilt, kunt u ook profiteren van de wifi-mogelijkheden en boeken downloaden naar de iphone vanaf een pc, zonder een USB-kabel en kaartlezer te gebruiken.

Aanbevolen: