Een Prijskaartje Afdrukken

Inhoudsopgave:

Een Prijskaartje Afdrukken
Een Prijskaartje Afdrukken

Video: Een Prijskaartje Afdrukken

Video: Een Prijskaartje Afdrukken
Video: Webinar Begin/einde schooljaar voor scholen die met iLeerlingen/iBasis én iRegistratie werken 2024, Mei
Anonim

Het prijskaartje is een soort reclame voor een product dat te koop wordt aangeboden. Het belangrijkste doel is om de aandacht van de koper te trekken en hem vertrouwd te maken met informatie over het product, de fabrikant, de componenten en de kosten. Tegenwoordig zijn er bepaalde vereisten voor het prijskaartje met betrekking tot het juiste ontwerp.

Een prijskaartje afdrukken
Een prijskaartje afdrukken

instructies:

Stap 1

Gelieve correct in te vullen. Prijskaartjes voor alle soorten verkochte goederen moeten noodzakelijkerwijs relevante informatie bevatten over de kwaliteit van de goederen. Geef de volgende informatie bij het voorbereiden van een voedseletiket om af te drukken:

Voor goederen naar gewicht - kwaliteit, prijs per gewichtseenheid (500 g, kilogram), afhankelijk van verpakking

Voor goederen die in bulk worden aangeboden - de prijs per volume-eenheid.

Voor stukgoederen en dranken verpakt door fabrikanten - volume of gewicht, prijs per verpakking of fles. De naam van het product en de houdbaarheidsdatum zijn verplichte informatie voor alle soorten voedingsproducten.

Stap 2

Schrijf de naam van het product, de fabrikant en de kosten in de prijslijst voor non-foodartikelen, in het bijzonder parfum- of fourniturenproducten, evenals kleding.

Stap 3

Let goed op de vorm, het lettertype en de kleur. Kies een duidelijk lettertype zodat de informatie over het product goed zichtbaar is voor de consument en hij de aspecten die voor hem belangrijk zijn kan benadrukken. De kleur heeft rechtstreeks invloed op de aantrekkelijkheid van het product, benadrukt de details met de volgende kleuren: groen - voor zuivelproducten, blauw - voor zeevruchten, bruin - voor keramische producten en blauw, rood of oranje voor huishoudelijke of gebreide goederen.

Stap 4

Kies een labelvorm, maar onthoud dat vierkant of rechthoekig voor consumenten gemakkelijk waar te nemen is. Het formulier mag het invullen van het prijskaartje met informatie niet beperken.

Stap 5

Labels voorbereiden om af te drukken in Microsoft Word. Bepaal eerst de maat. Maak een gewone tabel op de pagina met cellen van het vereiste formaat. Typ tekst met de juiste informatie in de eerste cel. Kopieer vervolgens het voltooide label naar de volgende cellen. Sla de voltooide pagina op en druk deze af op de printer. U kunt prijskaartjes afdrukken in elk ander programma dat voor u geschikt is.

Stap 6

Certificeer de prijskaartjes met de handtekening van de financieel verantwoordelijke persoon. Vermeld op het prijskaartje de gegevens van de winkel en de datum van registratie van het prijskaartje. Deze informatie mag niet worden gecorrigeerd met inkt of verf.

Aanbevolen: