Versleutelde Kanalen Bekijken

Inhoudsopgave:

Versleutelde Kanalen Bekijken
Versleutelde Kanalen Bekijken

Video: Versleutelde Kanalen Bekijken

Video: Versleutelde Kanalen Bekijken
Video: YouTube-experiment: niet kijken zonder oortjes 2024, April
Anonim

Het bekijken van versleutelde televisiezenders is mogelijk in verschillende versies, waarvan er één eerlijk en legaal is, en het gebruik van alle andere methoden is al strafbaar.

Versleutelde kanalen bekijken
Versleutelde kanalen bekijken

Het is nodig

een ontvanger met een emulator of netwerkkaart

instructies:

Stap 1

Betaal uw kabelaanbieder het vereiste bedrag om versleutelde zenders te blijven kijken. Dit kan zelfs via internet door naar uw persoonlijke account te gaan op de officiële website van het bedrijf dat u van dienst is. Dit is de enige legale manier om versleutelde kanalen te bekijken, alle andere worden beschouwd als hacking en illegale toegang tot betaalde diensten. Sommige bedrijven zijn verantwoordelijk voor het feit dat veel mensen illegaal kabelkijken gebruiken, maar dit is voor jou geen reden om hetzelfde te doen, aangezien dit aansprakelijkheid kan inhouden volgens de servicevoorwaarden.

Stap 2

Gebruik een speciale multimediaspeler om versleutelde kanalen te bekijken. Let op de aanwezigheid van een emulator in uw apparaatmodel, want zonder deze kunt u de lijst met gecodeerde kanalen niet eens bekijken.

Stap 3

Als het niet beschikbaar is, voert u een flashing uit door de nieuwste versie van het programma te downloaden en de speler bij te werken met een verwijderbaar apparaat. Ga vervolgens verder volgens de instructies van de menu-items van uw apparaat; de volgorde kan verschillen afhankelijk van de fabrikant.

Stap 4

Besteed aandacht aan speciale ontvangers die toegang bieden tot het bekijken van kabel-tv-kanalen met behulp van technologie voor delen, internet gebruiken voor werk en verbinding maken via een lokaal netwerk met behulp van een speciale kaart die erin is ingebouwd. Dit is best handig omdat het abonnementsgeld over alle gebruikers kan worden verdeeld, waardoor je legaal toegang hebt tot het bekijken, maar hier moet je misschien een speciale ontvanger kopen, omdat dit een relatief nieuw type product op de markt is.

Aanbevolen: