Hoe Digitale Kanalen Te Decoderen

Inhoudsopgave:

Hoe Digitale Kanalen Te Decoderen
Hoe Digitale Kanalen Te Decoderen

Video: Hoe Digitale Kanalen Te Decoderen

Video: Hoe Digitale Kanalen Te Decoderen
Video: How to Get Free TV Watch digital channels without paying cable or satellite fees 2024, Mei
Anonim

Veel mensen worden bij het kopen van nieuwe tv's geconfronteerd met een probleem als het decoderen van digitale kanalen. Sommigen lossen het gemakkelijk op, anderen ervaren wat problemen. De minste problemen ontstaan voor degenen die een speciaal apparaat kopen - een decoder. Het fungeert meestal als een kaart voor legale toegang tot digitale televisie. Het signaal dat door de schotelantenne wordt ontvangen en naar de ontvanger wordt gestuurd, wordt gedecodeerd met behulp van speciale dw-toetsen.

Hoe digitale kanalen te decoderen
Hoe digitale kanalen te decoderen

Het is nodig

  • - satellietantenne;
  • - DVB-kaart;
  • - ProgDVB-programma;
  • - plug-in MD Yankse 1.32.2 TT;
  • - plug-in Softcam Server 1.2.3

instructies:

Stap 1

Installeer een DVB-type SkyStar 2-kaart in de sleuf van het moederbord van de computer Download en installeer het legendarische ProgDVB-programma. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface, is gratis en werkt feilloos. Er zijn genoeg plug-ins voor geschreven die digitale kanalen kunnen decoderen.

Stap 2

Installeer de MD Yankse 1.32.2 TT-plug-in. Het stelt u in staat om het sleutelselectieproces dynamisch te observeren via zijn monitoren. De installatie ervan is niet moeilijk, u hoeft alleen het archief met het programma uit te pakken naar de hoofdmap van het ProgDVB-programma. De plug-in verschijnt dan op het tabblad "Plug-ins".

Stap 3

Installeer Softcam Server 1.2.3 in de root van ProgDVB. Het downloadt een decoderingsalgoritme en een sleutel van internet. Ze veranderen de hele tijd, anders waarom maandelijkse betalingen, maar soms wordt de sleutel veel sneller gewijzigd, bijvoorbeeld NTV + verandert elke 15 seconden. Maar de kanalen die zijn gecodeerd in de BISS- en Cryptoworks-systemen worden niet vaak gewijzigd en hun basis - softcam.key, keys.bin, easy.key-bestanden, bevindt zich in het publieke domein.

Stap 4

Start het programma ProgDVB, stem de antenne af op de satelliet en scan deze. Sla de ontvangen zenders op. Daarna verschijnen ze aan de linkerkant van het programma. Open of FTA-kanalen worden gemarkeerd met een groene knop, er zijn geen problemen bij het openen ervan. Gesloten of versleutelde kanalen in BISS en Cryptoworks - rood. Klik op een van hen, wacht 4-5 seconden en de plug-ins zullen deze beginnen te decoderen. U hoeft geen instellingen te wijzigen, ze staan standaard al vrij logisch ingesteld, alles gebeurt in de automatische modus. Als er een vertraging is, doe dan dit: klik achtereenvolgens op Plugins> yankse> Show Monitor, waardoor het decoderingsproces geforceerd wordt gestart. De plug-ins hebben momenteel mogelijk geen geldige sleutel, dus voer deze handmatig in in het venster dat verschijnt. Deze methode, hoewel deze in veel landen als illegaal wordt beschouwd, is er in Rusland niet verantwoordelijk voor.

Aanbevolen: