Hoe Gecodeerde Kanalen Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Gecodeerde Kanalen Te Bekijken
Hoe Gecodeerde Kanalen Te Bekijken

Video: Hoe Gecodeerde Kanalen Te Bekijken

Video: Hoe Gecodeerde Kanalen Te Bekijken
Video: Hoe Nederlandse tv-kanalen live te bekijken via internet ? | IPTV Nederland 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende opties voor het bekijken van satellietgecodeerde kanalen, bijvoorbeeld met behulp van vPlug, s2emu, yanksee-plug-ins of met behulp van thuisdeling. In het eerste geval worden vooral tv-uitzendingen in BISS-codering geopend, in het tweede bijna alles. Door te delen (cardcharing) met de hoofdkaart kunt u geen extra satellietpakketten in uw gezin kopen als u thuis twee tv's hebt geïnstalleerd. U kunt er toegang toe krijgen via een lokaal netwerk, via Wi-Fi of internet.

Hoe gecodeerde kanalen te bekijken
Hoe gecodeerde kanalen te bekijken

Het is nodig

  • - ProgDVB-programma;
  • - DVB-kaart SkyStar2;
  • - plug-in csc 4.0.0.4;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Installeer op uw pc de SkyStar 2 DVB-kaart, die in een vrije sleuf op het moederbord wordt gestoken. Zorg ervoor dat er een vrije connector is tussen de kaart en de videokaart. Configureer de software. De SkyStar 2-kaart kan worden gebruikt om zowel open als gecodeerde satellietzenders via een pc te bekijken en op te nemen, daarnaast maakt het het mogelijk om internetverkeer te ontvangen via een asynchrone verbindingsoptie. Maak een vaste internetverbinding. Hiervoor kunt u gebruik maken van GPRS, ADSL-modem of kabelinternet. Het is noodzakelijk om online dw-sleutels te ontvangen voor het bekijken van tv-gecodeerde satellietzenders.

Stap 2

Installeer het ProgDVB-programma op uw pc. Hiermee kunt u satelliet-tv-zenders bekijken zonder internetverbinding. Pas de programmaparameters aan, specificeer een specifieke satelliet of configureer DiSEqC in het geval dat een schotelantenne een signaal van meerdere satellieten tegelijk ontvangt. Download de plug-in csc 4.0.0.4., Pak het archief uit in de ProgDVB-map en installeer het. Verplaats (niet kopiëren) het bestand msvcr70.dll naar de map WINDOWSSYSTEM32. Het mag niet in de ProgDVB-map blijven staan, anders start dit programma niet. Controleer de installatie. Om dit te doen, start u ProgDVB, klikt u op het tabblad "Plug-ins", het tabblad CardServer Client zou in het menu moeten staan dat wordt geopend.

Stap 3

Werk de csc-plug-inconfiguratie 4.0.0.4 bij. Start ProgDVB, ga naar het tabblad Plug-ins in het menu CardServer Client Configure Server. Voer de volgende waarden in het venster dat verschijnt in: Gebruikersnaam - login om toegang te krijgen tot het delen (uitgegeven tijdens registratie); Protocol - newcamd525; Wachtwoord - wachtwoord voor toegang tot delen; Poort - verbindingspoort (het nummer wordt uitgegeven bij het verbinden); Card Server IP Address - servernaam of IP-adres; Optionele parameters - 0102030405060708091011121314 (des-toets). Klik op de knop Item toevoegen en vervolgens op de knop Configuratie opslaan - het venster wordt gesloten. De configuratie is voorbij.

Stap 4

Start het ProgDVB-programma. Selecteer de gewenste zender uit het home sharing pakket. Het tv-uitzendvenster van het gecodeerde kanaal verschijnt. Als dit na een paar seconden niet is gebeurd, neem dan de volgende stap: voer de kanaaleigenschappen in, dubbelklik in het venster dat verschijnt op het vereiste CA-type (ID) - het wordt uitgegeven bij verbinding. Klik op "OK" - het tv-kanaal wordt binnen enkele seconden weergegeven.

Aanbevolen: