Hoe Kanalen Op De Ontvanger Te Decoderen

Inhoudsopgave:

Hoe Kanalen Op De Ontvanger Te Decoderen
Hoe Kanalen Op De Ontvanger Te Decoderen

Video: Hoe Kanalen Op De Ontvanger Te Decoderen

Video: Hoe Kanalen Op De Ontvanger Te Decoderen
Video: KPN digitale decoder - How to (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

Satelliettelevisie maakt het mogelijk om een groot aantal zowel Russische als buitenlandse zenders te bekijken. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de ontvanger correct te configureren (een apparaat dat een signaal van de satelliet naar de tv verzendt) en de kanaalcodes in te voeren.

Hoe kanalen op de ontvanger te decoderen
Hoe kanalen op de ontvanger te decoderen

Het is nodig

  • - televisie;
  • - ontvanger;
  • - kanaaltoetsen.

instructies:

Stap 1

Decodeer de kanalen van de Globo- en Orton-ontvangers. Ga hiervoor naar kanaal 9339, ga naar het menu Sleutel, selecteer in het verschenen venster met coderingen BISS, klik op "OK". Dan ziet u het volgende opschrift - Provider Tire inde Key Data. Druk op de groene knop om toe te voegen of de rode om te bewerken. Bewerk de niet-werkende sleutel, u ziet het volgende: Freg Tire Key Data, voer 2600 00198C 12073 in en vervolgens KEY8 1A2B3C004D5E6F00. Klik op "OK", sla de sleutel op en verlaat het menu.

Stap 2

Ga naar een willekeurig kanaal als u een satellietkanaal wilt decoderen op de ontvanger OPENBOX 800. Ga naar het menu, 1117, dan zal een venster met coderingen openen, selecteer BISS, klik op "OK". U ziet de inscriptie Vidio Key. Selecteer een niet-werkende sleutel of een lege cel, klik op de rode knop om te bewerken, voer de sleutel twee keer in.

Stap 3

Klik op "OK" om de sleutel op te slaan en vervolgens nogmaals op "OK" om de sleutel te activeren. De regel met de toets wordt blauw gemarkeerd. Klik op "OK" en verlaat het menu. Satellietkanaaldecodering is voltooid.

Stap 4

Volg deze stappen als u een OPENBOX X of 1700, F-100 heeft. Deze instellingen zijn ook geschikt voor POWERSKY8210, ARION, Lemberg ontvangers. Schakel de ingebouwde emulator in als er een $-teken in de volledige naam van uw ontvanger staat. Ga hiervoor naar het menu, typ de nummers 193770 in het verschenen frame 2486. Selecteer het item "Games", start de emulator.

Stap 5

Druk op "Menu", ga naar het item "Games", selecteer vervolgens de optie Hex Edit, kies 0000 en stel de vereiste codering in. Zoek in de algemene lijst de identificatiecode van de provider, in de tuner kan het lijken op V 00010C10. Selecteer het sleutelnummer en druk vervolgens op de rode knop om te bewerken. Verlaag de cursor naar de toets, klik op "OK". Typ een werkende sleutel. Nadat u alle nummers hebt ingevoerd, drukt u op Exit op de afstandsbediening van de tuner. Klik op "OK" in het venster dat verschijnt en vervolgens op Afsluiten.

Aanbevolen: