Hoe Kanalen Op De Tuner Te Decoderen

Inhoudsopgave:

Hoe Kanalen Op De Tuner Te Decoderen
Hoe Kanalen Op De Tuner Te Decoderen

Video: Hoe Kanalen Op De Tuner Te Decoderen

Video: Hoe Kanalen Op De Tuner Te Decoderen
Video: HOW TO UNLOCK SCRAMBLED CHANNELS USING THE LATEST DTB FIRMWARE. DTB FIRMWARE DOWNLOAD 2024, Mei
Anonim

Gecodeerde kanalen op de tuner kunnen worden gedeblokkeerd met behulp van tuners met emulators, delen of gewoon betalen voor diensten aan de provider. Controleer de mogelijkheden van uw hardware voordat u een ontgrendelingsmethode kiest.

Hoe kanalen op de tuner te decoderen
Hoe kanalen op de tuner te decoderen

Het is nodig

  • - stemapparaat;
  • - toegangskaarten tot zenders.

instructies:

Stap 1

Betaal voor de diensten van de provider volgens de procedure die is vastgelegd in de gesloten overeenkomst voor het decoderen van de kanalen die u wilt bekijken. Lees meer over de mogelijkheden van de provider op de officiële website van het bedrijf. Dit is de enige legale manier om zenders te decoderen.

Stap 2

Lees meer over het vermogen van uw tuner om kanalen te ontgrendelen. Houd rekening met de kenmerken van het model en de provider die u satelliet-tv-diensten levert. Informeer ook naar de mogelijkheden van knipperen en zorg dat je een afstandsbediening hebt.

Stap 3

Koop een speciale kaart en programmer voor het daaropvolgende deblokkeringsproces van het kanaal. Ze zijn online te bestellen. Dit is geen volledig legale manier om kanalen te decoderen, bovendien heeft het nog steeds veel nadelen die samenhangen met het instellen van de apparatuur. De complete set van de gekochte kaart bevat instructies voor de installatie en met de programmeur - de software voor het flashen van deze kaarten.

Stap 4

Houd er rekening mee dat schending van het contract bepaalde aansprakelijkheid met zich mee kan brengen, dus hier moet u ons allemaal op eigen risico doen. Let ook op de modellen van tuners met een ingebouwde emulator of de mogelijkheid van verdere installatie bij het flashen van het apparaat.

Stap 5

Gebruik een alternatieve en waarschijnlijk de handigste manier om kanalen te decoderen met behulp van delen. Met deze functie kunnen meerdere abonnees kanalen bekijken met slechts één kaart. In dit geval wordt het abonnementsgeld gelijkelijk verdeeld over elke gebruiker. Bovendien is deze methode legaal en door veranderingen in het beveiligingsbeleid van televisieaanbieders ook het meest relevant, aangezien geflitste kaarten en emulators al tot het verleden behoren door de installatie van nieuwe beveiligingssystemen.

Aanbevolen: