Tekst Vertalen Met Een Smartphonecamera

Inhoudsopgave:

Tekst Vertalen Met Een Smartphonecamera
Tekst Vertalen Met Een Smartphonecamera

Video: Tekst Vertalen Met Een Smartphonecamera

Video: Tekst Vertalen Met Een Smartphonecamera
Video: Translate using Smartphone Camera, No Typing (Google Translate, Android) 2024, Mei
Anonim

Het niet kennen van een vreemde taal is niet langer een barrière voor het begrijpen ervan. Zoals altijd komen moderne technologieën te hulp. Bij elke reis of toeristische reis helpt de smartphonecamera bij het vertalen van de inscripties op de borden en borden. Dagelijks gebruik van dergelijke technologie is ook mogelijk, aangezien er voldoende informatiebronnen in het Engels zijn geschreven.

Tekst vertalen met een smartphonecamera
Tekst vertalen met een smartphonecamera

Er zijn veel applicaties beschikbaar om te downloaden in de Play Market voor alle gebruikers van Android-apparaten. De meeste zijn vermakelijk. Het aandeel toepassingen van praktische aard is in veel mindere mate vertegenwoordigd.

Het vertalen van een tekst was nog nooit zo eenvoudig en tegelijkertijd een interessante taak. Het enige dat u nodig hebt, is de Google-vertaler-app downloaden. Hij heeft analogen, maar qua gebruiksgemak zijn ze allemaal inferieur aan hem.

Na installatie heeft u een uitstekend hulpmiddel in handen om snel tekst of kleine inscripties te vertalen. Het belangrijkste is dat de applicatie tekst kan vertalen zonder een actieve internetverbinding te gebruiken.

Hoe te gebruiken

Open de Google translate-app. Tik op het startscherm op het camerapictogram en dan moet je toestemming geven voor de applicatie om foto's en video's te gebruiken. Selecteer de taal waaruit de vertaling zal worden gemaakt en de taal waarin. Na minimale configuratiestappen is de applicatie helemaal klaar voor gebruik. U kunt het oog van de camera veilig op elke inscriptie richten en het resultaat van de vertaling bekijken, na slechts een paar seconden te hebben gewacht.

Tekst vertalen met een smartphonecamera is niet alleen van praktisch belang. Een soortgelijke toepassing kan schoolkinderen helpen bij het leren van een vreemde taal. De combinatie van een spelvorm waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne technologieën zal veel kinderen aanspreken.

Aanbevolen: