Hoe Een Sms Te Verzenden Zodat Het Nummer Niet Wordt Bepaald?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Sms Te Verzenden Zodat Het Nummer Niet Wordt Bepaald?
Hoe Een Sms Te Verzenden Zodat Het Nummer Niet Wordt Bepaald?

Video: Hoe Een Sms Te Verzenden Zodat Het Nummer Niet Wordt Bepaald?

Video: Hoe Een Sms Te Verzenden Zodat Het Nummer Niet Wordt Bepaald?
Video: 8 iPhone-instellingen die iedereen aan moet passen 2024, April
Anonim

Soms doen zich situaties voor waarin het bij het verzenden van een sms-bericht vanaf de telefoon ongewenst is dat de ontvanger de afzender van de brief herkent. Maar dankzij de verscheidenheid aan programma's en de functies die ze bieden, wordt het mogelijk om deze taak te voltooien.

Hoe een sms te verzenden zodat het nummer niet wordt bepaald?
Hoe een sms te verzenden zodat het nummer niet wordt bepaald?

Het is nodig

  • - een computer;
  • - "Mile-agent" geïnstalleerd;
  • - een speciaal programma voor het verzenden van SMS-berichten.

instructies:

Stap 1

U kunt het nummer verbergen tijdens een oproep op uw mobiel door een speciale dienst aan te sluiten via uw operator of door het op te zoeken in de instellingen van uw eigen apparaat. Houd er rekening mee dat mobiele operators de mogelijkheid bieden om het telefoonnummer alleen voor een uitgaand gesprek te verbergen. Deze service is niet van toepassing op sms-berichten. En zelfs als u uw anti-caller-ID hebt ingeschakeld, ziet de ontvangende abonnee de afzender van de sms. Maar dit is het geval wanneer de sms vanaf de telefoon wordt verzonden. Maar er zijn nog steeds heel veel handige programma's waarmee je niet alleen gratis berichten kunt verzenden, maar tegelijkertijd ook je nummer kunt verbergen. Bij gebruik van bijvoorbeeld SMS-DV en een aantal andere programma's krijgt de abonnee een bericht waarin het nummer van de afzender wordt verborgen.

Stap 2

Als u een speciale toepassing wilt gebruiken die is ontworpen om sms-berichten vanaf een computer te verzenden, zoekt u deze op internet, downloadt u deze en installeert u deze op uw computer. Wees echter voorzichtig bij het werken met dergelijke programma's. Probeer alleen versies van betrouwbare fabrikanten te gebruiken, anders kunt u uw computer beschadigen. En vergeet natuurlijk niet om het op virussen te controleren voordat u een programma gebruikt dat van internet is gedownload.

Stap 3

U kunt ook korte berichten verzenden met behulp van de betrouwbaardere en veiligere internetmessenger "Mile-agent", waarbij het in het gedeelte "Contact toevoegen" voldoende is om de gebruiker in te voeren naar wie u een sms gaat schrijven. Stuur een sms, zelfs als de abonnee niet is geregistreerd in Mail.ru. Open hiervoor de "Mile-agent" en selecteer in het item "Contact toevoegen" de optie "Contact toevoegen voor oproepen en sms". Houd er bij het gebruik van deze methode rekening mee dat bij het ontvangen van een sms-bericht van de "Agent. Mail.ru "aan het begin van de brief geeft de abonnee uw e-mailadres aan.

Aanbevolen: