Flash Opslaan

Inhoudsopgave:

Flash Opslaan
Flash Opslaan

Video: Flash Opslaan

Video: Flash Opslaan
Video: Rust - MLRS vs Bradley! 2024, Mei
Anonim

Flash-animatie neemt letterlijk de hele wereld over. Ooit begon deze animatie letterlijk vanaf nul en was gebouwd op het principe van oude handgetekende tekenfilms. Natuurlijk herinnert iedereen zich de eerste flash-cartoon die populair werd in Rusland - "Masyanya". Nu is flash-animatie niet beperkt tot tekenfilms en grappige personages. Animatie vind je overal: op elke website, op elk internetproject. Zelfs de makers van blogs voor de zoekmachines zijn begonnen met het gebruik van de flash tag cloud.

Flash opslaan
Flash opslaan

Noodzakelijk

Om flash animaties op te slaan en te openen heeft u nodig: save2go internet service en Macromedia Flash of Adobe Flash

instructies:

Stap 1

De flash-industrie duikt ook op in video-kijkdiensten zoals Youtube en Rutube. Het zal niet moeilijk zijn om de video te downloaden die je nodig hebt, zelfs als de site geen downloadlink heeft. Een voorbeeld is elke animatie van een website. Je feliciteert vaak je vrienden en familieleden met elke vakantie en stuurt ze flitskaarten, geeft flitscadeaus. Maar onder de diensten die zich bezighouden met het verzenden van deze presentaties, zijn er beperkingen - de afbeelding die u nodig heeft, kan niet (rechtstreeks) naar een computer worden gekopieerd.

Flash opslaan
Flash opslaan

Stap 2

Gebruik de internetservice save2go.ru om flash-animaties naar uw computer te kopiëren. Kopieer de link naar de flash-video die je wilt downloaden (klik met de rechtermuisknop op de afbeelding - kopieer de link). Ga naar de hoofdpagina van de dienst. Plak je link bovenaan de pagina (Ctrl + V, Ctrl + Ins of klik met de rechtermuisknop - plakken). Klik op "Opslaan van site". De opties voor downloaden verschijnen hieronder, d.w.z. uw bestand kan in verschillende formaten worden gedownload. De grootte van het bestand dat u uploadt, is afhankelijk van de kwaliteit ervan.

Flash opslaan
Flash opslaan

Stap 3

De mogelijkheid om flash-video's van sommige sites te downloaden is niet beschikbaar. De save2go-service heeft een uitweg uit deze situatie gevonden. Om dit te doen, moet u de pagina van deze service aan uw bladwijzers toevoegen. Ga naar de pagina met flash-animatie en selecteer de bladwijzer van de servicepagina. Er verschijnt een nieuw klein venster waarin u ook de kwaliteit van het gewenste bestand kunt selecteren.

Flash-films worden bekeken via:

- elke internetbrowser;

- KMPlayer mediaspeler;

- flash-editors Macromedia Flash of Adobe Flash.

Aanbevolen: