Een Speler Kopen In In

Inhoudsopgave:

Een Speler Kopen In In
Een Speler Kopen In In

Video: Een Speler Kopen In In

Video: Een Speler Kopen In In
Video: 3X EEN 100+ SPELER PACKEN IN FIFA MOBILE!! 2024, Mei
Anonim

Een player (van het Engelse "player" player) is meestal een draagbaar apparaat voor het afspelen van geluid en/of video. Voordat je een gloednieuwe mp3-speler koopt, moet je de basiscriteria voor het kiezen van een speler begrijpen, zodat je later geen spijt krijgt van een slechte aankoop.

Hoe een speler te kopen?
Hoe een speler te kopen?

instructies:

Stap 1

Geluidskwaliteit. Dit criterium is grotendeels subjectief en afhankelijk van verschillende factoren. De meeste moderne modellen van bekende fabrikanten hebben een redelijk hoog kwaliteitsniveau. Slecht geluid wordt meestal geassocieerd met een niet succesvol gecomprimeerd of gecodeerd mp3-bestand, slechte kwaliteit van de hoofdtelefoon die bij de kit wordt geleverd.

Stap 2

De hoeveelheid geheugen kan de bepalende factor worden genoemd bij het kiezen van de speler die je nodig hebt. Je kunt een supercompact model kopen, maar met een kleine hoeveelheid geheugen, of een vrij grote en zeer ruime speler. Meestal worden spelers gekocht met een relatief kleine hoeveelheid geheugen - tot 4-8 GB.

Stap 3

Ook de aanwezigheid van extra functies is voor veel mensen, vooral jongeren, een bepalend criterium bij het kiezen van een mp3-speler. Deze functies zijn: een voicerecorder, een radio (ingebouwde FM-tuner), een wekker, de mogelijkheid om willekeurige bestanden op te nemen in het geheugen van de speler (met andere woorden, een speler met deze functie kan worden gebruikt als een flashstation), de mogelijkheid om muziek van de radio op te nemen en nog veel meer. Er is iemand die het leuk vindt.

Stap 4

Batterijduur. Meestal is de batterij ingebouwd in de speler, dus u kunt deze niet vervangen door een nieuwe als de batterij leeg raakt. De speler moet worden opgeladen. Als je het thuis echter net zo gemakkelijk doet als het pellen van peren, hoef je de speler niet te betalen voor een lange wandeling. Daarom is de maximale gebruiksduur van de speler zonder opladen vooral belangrijk voor diegenen die graag reizen of lang naar muziek luisteren. De indicator is ook uiterst belangrijk - de levensduur van de batterij, die kan variëren van vijf tot vijftig uur. In de meeste modellen is dit cijfer tien tot vijftien uur.

Stap 5

De grootte en het gewicht van de speler. Als eerdere audiospelers nogal omvangrijk waren, passen moderne mp3-spelers gemakkelijk in een gebalde vuist, ze zijn handig om aan een riem of in een zak te dragen.

Stap 6

Ontwerp en interface van de speler. Alles is hier eenvoudig - iedereen kiest het soort speler dat bij hem past met kleur, vorm, gebruiksgemak. Zoals het spreekwoord zegt: "De smaak en kleur van de markers zijn anders."

Aanbevolen: